• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

CHP'nin Yeni İlçe Başkanı Merve Çalışkan oldu

İki Liste ile gidilen seçimlerde CHP'de Mevcut İlçe Başkanı Hasan Uysal'ın karşısında yarışan genç ve dinamik aday Merve Çalışkan, delegenin 75 oyunu alarak seçimlerin galibi oldu.

Genç Başkan Merve Çalışkan; "Bu seçimlerin kazananı Partimiz oldu. Gençler olarak partimizi yerelde de genel de iktidara taşımak adına var gücümüzle çalışacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın" dedi.

CHP Selçuk İlçe Örgütü Olağan Genel Kurul Toplantısı büyük katılımla gerçekleşti. Toplam 142 Delege ile gidilen seçimler bugün saat 12:00'de Efes Tiyatro Salonunda başladı. CHP Karaburun İlçe Başkanı Bülent Çumçum'un Divan Başkanlığını yaptığı yaptığı seçimler Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Seçimlerde parti yöneticileri ve bazı partililer söz alarak konuşma yaptı. Birlik ve beraberlik vurgularının yapıldığı konuşmalarda; seçilecek olan yeni yönetimin Cumhuriyet Halk Partisini yerel seçimlerde ve genel seçimlerde iktidar yapmak adına var gücüyle çalışması için mücadele edecekleri vurgusu yapıldı. 

İki adayın çıktığı ve seçimlere Sarı Liste ile giren Genç Aday Merve Çalışkan, aldığı 75 oy ile seçimlerin galibi oldu. Öte Yandan Hasan Uysal 61 oyda kaldı.

Aralarında Belediye Eski Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür'ün de yer aldığı Merve Çalışkan Başkanlığındaki Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu: Süleymen Çelikkol, Zeynep Çokgeçer, Keziban Erdallı, Celal Erkan, Neşe İlhan, Sevgi Kaçmaz, Mehmet Kırca, Recep Kırçimen, Özcan Kırıtak, Safiye Serbest, Süleyman Sertoğlu ve Hüseyin Vefa Ülgür…..

İl Kongre Delegeleri:

Merve Çalışkan, Hüseyin Vefa Ülgür, Melih Şar, İbrahim Erdallı ve Özge Yıldırım.

423 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim