• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

CHP GENÇLİK KOLLARI YENİ BAŞKANI YAKUP ÇANBAZ OLDU

CHP Selçuk İlçe Örgütü Gençlik Kolları Seçimi sonuçlandı. İki adayın yarıştığı seçimler, 51-51 oy ile berabere sonuçlandı

CHP Selçuk İlçe Örgütü Gençlik Kolları Seçimi sonuçlandı. İki adayın yarıştığı seçimler, 51-51 oy ile berabere sonuçlandı. Tüzük gereği kura çekilen seçimlerde CHP'nin yeni Gençlik Kolu Başkanı Yakup Çanbaz oldu. Her iki aday da seçim sonrasında birbirlerini kucaklayarak bu yarışın bir galibi olmadığının mesajını verdiler.

Öncelikle yüksek bir katılımla gerçekleştirilen Gençlik Kolları ilçe kongresine katkı sunan tüm arkadaşlarına teşekkür ettiğini belirten CHP'nin çiçeği burnunda yeni Gençlik Kolları Başkanı Yakup Çanbaz; "Bu yola çıkarken de dediğimiz gibi; Bu partinin kongre salonlarında, kaybedeni olmayacaktır. Biz bu partinin gençleri bölünerek çoğalan değil, birleşerek kazananlarıyız. Bundan sonraki süreçte de tüm gençlerle birlikte partimizin tüm sorumluluğunu taşımaya hazırız. Partimize hayırlı olsun" dedi. 

Seçime sarı liste ile giren Yakup Çanbaz Başkanlığındaki CHP Yeni Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Osman Yolcu, Ertaç Posta, Ece Deniz Morkaya, Özgül Tül, Aytaç Öztürk, Ramazan Ataklı, Yaren Akçil, Erdal Görür, Necip Uyal, Cansu Yazar.

 

 

Yapılan seçimde İzmir İl Gençlik Kolları delegeliğine ise; Yakup Çanbaz, Osman Yolcu ve Özgün Melis Ermiş seçildi.

 http://www.sekizeylul.com/haber/chp-genclik-kollari-yeni-baskani-yakup-canbaz-oldu-8729.html

398 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim