• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

SELÇUK ESNAFI HAYRİ GÜLLER DEDİ.

SÜKUNET İÇİNDE GEÇEN SEÇİM DE GALİP GELEN TARAF SARI LİSTE OLDU.

SELÇUK ESNAFI HAYRİ GÜLLER DEDİ.

SÜKUNET İÇİNDE GEÇEN SEÇİM DE GALİP GELEN TARAF SARI LİSTE OLDU.

Dün Selçuk esnaf ve sanatkarlar odası seçimi vardı. Seçimi Efes tiyatro salonunda yapıldı. Seçimde mevcut Başkan Hayri Güller beşinci kez Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına seçildi.Seçim divan başkanının gündemi okuması ile başladı.Daha sonra denetim kurul u raporunu genel kurula sundu ve arkasından dört yıllık tahmini bütçe genel kurul a okundu.Divan başkanı önce adaylardan  Vedat Karamana söz verdi.Karaman konuşmasında ‘’Seçim Selçuk umuz için hayırlı olsun.Elimizden gelen çabayı sarf etmeye hazırız.Bütün oda başkanlarım, eski belediye başkanım,yeni belediye başkanım,ilçe başkanlarım  ile omuz omuza hiçbir siyasi partiye odaya alet etmeden yürütmeye tüm esnafımıza söz veriyorum’’dedi

Daha sonra adaylardan Hayri Güllere söz verildi.Güller ise ‘’Bütün esnaf arkadaşlara şunu söylüyorum bu oda sizin,arada sırada odanıza gelin,çayımızı kahvemizi için,ben her zaman esnafımızın işi olduğunda ayağına kadar giderim,esnaf kefalette de arkadaşların bir işi olsa her zaman yardıma giderim.Kimse ile bir kavgam yok,beni taktir eden ediyor,etmeyenden de Allah razı olsun,ayrıca bu gününüzü bize ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum’’dedi.

Öğle saatlerinde başlayan oy kullanma işlemi akşam saat 17.00’de sona erdi. İki adayın yarıştığı seçimde adaylar ise mevcut başkan sarı liste ile Hayri Güller ve Beyaz liste ile Vedat Karamandı. Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı seçiminde 785 oy kullanıldı. Oy kullanma işleminin sona ermesinin ardından oy sayımına geçildi. Sayım sonucunda kullanılan oylardan 1 tanesi geçersiz sayıldı. Geri kalan oylardan ise Hayri Güller 412 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi. Diğer aday Vedat Karaman ise 372 oy aldı.

 

 

 

 

342 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim