• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

UYUŞTURUCU SATICILARI KISKIVRAK YAKALANDI

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Büro Amirliği ekiplerince yapılan uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik operasyonda

UYUŞTURUCU SATICILARI KISKIVRAK YAKALANDI

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Büro Amirliği ekiplerince yapılan uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik operasyonda 3 kişi göz altına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan biri serbest bırakılırken iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Selçuk'ta uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına geçit vermeyen İlçe Emniyet Müdürlüğü, bu yönde başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ilçede uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik çalışmalarda M.K.,  G.Y. ve Ö.Ş isimli şahıslar üzerinde ve kullandıkları araçta  yaklaşık 30 gr Metamfetamin maddesi  ( Crack- İce - Buz denen), 50 gr Esrar, hassas terazi ve uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen 1450 TL para ele geçirildi. Emniyet ekiplerince göz altına alınan şahıslar, savcılığa sevk edildi. Savcılıkta sorgusu tamamlanan şahıslardan Ö.Ş serbest bırakılırken, M.K ve G.Y çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

http://www.sekizeylul.com/haber/uyusturucu-saticilari-kiskivrak-yakalandi-8974.html

421 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim