• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

MHP Selçuk'tan Kurultay Daveti

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Teşkilatı 18 Mart'ta yapılacak olan Büyük Kurultay için bir davet çağrısı yayınladı.

MHP Selçuk'tan Kurultay Daveti

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Teşkilatı 18 Mart'ta yapılacak olan Büyük Kurultay için bir davet çağrısı yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanı İbrahim Ali'nin, 18 Mart’ta Ankara'daki Büyük Kurultaya daveti şu şekilde; 18 Martta Ankara'da yapılacak olan toyumuza genel başkanımıza güç vermek için orada olmalıyız. MHP’nin kapısı, gönlünde vatan ve millet sevgisi bulunan herkese açıktır. Kurultayımızda kırgınlıklar giderilecek, dargınlıklar bitirilecek, gönüller fethedilecek, eller tutulacak, tam bir buluşma, tam bir kavuşma hali yaşanacaktır. Önce Çanakkale’den başlayarak tüm vatan şehitlerimizi RAHMET ve MİNNETLE anmak ve sonra da kurultayımıza katkı sağlamalıyız. Çünkü biz vatanını bayrağını milletini seven ve gerektiğinde gözünü bile kıpmadan ölümü göze alan TÜRK milliyetçileriyiz. İşte o gün bu gündür. O güç bu pazar tüm dünyaya muhterem genel BAŞKANIMIZ önderliğinde inşallah gösterilecektir .Dosta güç düşmana korku verecektir . 18 Mart 2018’de hem Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünü yad edeceğiz hem de Türk milliyetçilerinin yeni bir zafer umuduyla tarih yazacaklarını orada müjdeleyeceğiz. Sorumluluğumuz elbette büyüktür. Çizgimizde en ufak kırıklık yoktur. Kurultayımız emsalsiz bir katılımla bizzat iradenin sahibi Milliyetçi Ülkücü Hareket’in muazzez takdir ve tercihiyle yapılacaktır. Bizde Selçuk İlçe Teşkilatı olarak, Dr. Devlet Bahçeli’ye desteğimiz ve sadakatimizle bütün hazırlıklarımızı yaptık ve kongrede yanında olmak için hazırız. Çünkü biz vatanını bayrağını milletini seven ve gerektiğinde gözünü bile kıpmadan ölümü göze alan TÜRK milliyetçileriyiz. İşte o gün bu gündür. Çizgimizde en ufak kırıklık yoktur. Kurultayımız emsalsiz bir katılımla bizzat iradenin sahibi Milliyetçi Ülkücü Hareket’in muazzez takdir ve tercihiyle yapılacaktır. Hepimize düşende o toya katılmak ve katkı sağlamaktır. Selçuklu hemşehrilerimiz hedef kurultay diyelim ve Ankara’da,Çanakkale’de şehit düşen ecdadımızı Genel Başkanımızın duasıyla analım. Gücümüzle TÜRK milletine güven verelim .Unutmayalım ki Genel Başkanımız gücünü bizlerden alır. O güçte çoğalınca düşmana korku salacaktır. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm Selçuklu hemşehrilerimizi, 18 Mart'ta Ankara'da yapılacak Büyük Kurultayımızda, milli bekamızın mimarı liderimiz Devlet Bahçeli beyin emrinde olduğumuzu bir kez daha ifade etmeye Ankara’ya davet ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanı İbrahim Ali Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Teşkilatı'ndan yapılan açıklamaya göre Ankara yolculuğu 17 Mart Cumartesi günü saat 20.30 da parti binasının önünden otobüslerle başlayacak. Katılmak isteyenler için irtibat cep: 05346216161

303 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim