• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Girişim SESO’dan, eğitim İŞKUR’dan, destek KOSGEB’den, fikir SENDEN..

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI

Girişim SESO’dan, eğitim İŞKUR’dan, destek KOSGEB’den, fikir SENDEN..

İŞKUR destekli ve KOSGEB onaylı girişimcilik eğitimi Kısa süre önce Selçuk’ta açılan Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezinde verilmeye başlandı. İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 2018 yılı içerisinde kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına yönelik KOSGEB Onaylı Temel Seviye Girişimcilik Eğitimleri SESO (Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası) girişimleri ile Selçuk ilçesinde başarı ile hayata geçirilirken, İşbirliği kapsamında katılımcılara destek, program süresince Genel Sağlık Sigortası, İş Kazası ve Meslek Hastalıkları Primleri ve Eğitici desteği İŞKUR tarafından karşılanıyor. 

Eğitmen Ceyda Akdemir Övez tarafından verilen eğitimlerin ilk gününde girişimcileri ziyaret eden Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Özgür Aydoğan, eğitim alan girişimcilere başarı dileklerini iletti. Gerçekleştirdikleri eğitim hakkında bilgi veren Aydoğan, girişimcilik eğitimlerine tahminlerinin üstünde ilgi olduğunu söyledi ve sözlerine şöyle devam etti;

“Başkanımız Hayri Güller’in liderliğinde odamızın yoğun girişimleri ve Genel Sekreterimiz Emine Bayraktar’ın özverili çalışması ile hayata geçen bu eğitimlerde doğru yönlendirme, bilinçli esnaf yaratma ve girişimcilerin projelerinin değerlendirilmesi amaçlanıyor. İlk açtığımız kurs için tahminlerimizin üzerinde bir başvuru olduğundan ilk gurupta yer kalmadı. Bundan sonra başvuran girişimci adaylarını bir sonraki gruba yönlendirmeye şimdiden başladık. Sonraki Girişimcilik Eğitimlerine katılmak isteyenler SESO’ya (Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası) başvuruda bulunabilirler.”

314 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim