• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

BAŞTERZİ'DEN BASIN BİLDİRİSİ

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ardından Ak Parti Selçuk İlçe Başkanı Osman Başterzi basın bildirisinde şu sözlerine yer verdi:

Sevgili Selçuk’lular

16 yıldır olduğu gibi yine bir seçimden Ak Parti olarak zaferle çıkmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 24 Haziran seçimlerindeki en büyük mutlu olduğumuz durum, halkımızın demokratik hakkını kullanmak adına seçimlere katılma oranı olmuştur. Bu durum ülkemizin ne kadar demokrasiye bağlı olduğunu bir kez daha göstermiştir.

En büyük mutluluğumuz ise yıllardır bu millete hizmet için yola çıkan, yalnızca Türk milletinin değil, tüm mazlumların, İslam âleminin umudu haline gelen liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkenin ilk Başkanı olmasıdır.

Türk milleti, seçimin sonucunu değiştirmeyi amaçlayan dış odaklı tüm ekonomik ve psikolojik çalışmalara karşı "Cumhur İttifakı"nı destekleyerek, kirli oyunları bir kez daha bozarak liderine güvendiğini göstermiştir.

Başka partililere emanet milletvekili verenler, HDP barajı aşsın diyerek AK Parti'ye kötülük yapmak için uğraşanlar bir kez daha hezimete uğramışlardır.

Sevgili Selçuk’lular;

İlçemiz Selçuk’ta da AK Parti olarak referandum’da aldığımız oy oranını geçmiş bulunmaktayız. Zor bir seçim bölgesinde yaşamamıza rağmen halkımızın bizlere gösterdiği teveccüh gelecek için umutlarımızı arttırmıştır.

Artık seçimler bitmiştir. Gün birlik ve beraberlik olma günüdür. Gün halkın dertlerine ve sıkıntılarına çözüm bulma günüdür. Ankara’da AK Parti ile MHP’nin Cumhur ittifakı, ülkenin sorunlarını çözerken bizlerde burada insanların siyasi kimliklerine bakmadan, siyasi tercihlerini irdelemeden her türlü sıkıntı ve dertlerine çözüm olmak adına görevdeyiz. Bizim kapımız tüm Selçuk halkına açıktır. Halkımız için  gereken ne varsa yapmak için halkımızın 24 saat AK Parti teşkilatı olarak emrindeyiz.

İlçemizde  vatandaşlarımızın tercihlerini asla sorgulamıyoruz.  Biz seçimi 24 Haziran gününden itibaren unuturak kendimizi hizmete odakladık. Cumhur ittifakının hizmetleri bundan böyle de artarak devam edecek hem Selçuk, hem İzmir devletimizin  hizmetlerinden hak ettiği ve alması gereken hizmetleri alacaktır.

Sevgili Selçuklu’lar;

24 Haziran seçimlerinde halkımız istikrardan yana kullanarak partimize, Cumhur İttifakı'na, liderimiz Erdoğan'a destek vermiştir. Bu sonuçların alınmasında emeği geçen parti yönetimimize, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, sandık görevlilerine, gönüllü dava arkadaşlarımıza ve tüm destekçilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca yol birlikteliği yaptığımız, omuz omuza seçime girdiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi yöneticilerine ve  MHP’sine gönül veren vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Bu anlamda 24 Haziran seçimlerinin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum.

OSMAN BAŞTERZİ

AK PARTİ SELÇUK İLÇE BAŞKANI

334 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim