• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

SELÇUK’TA İLK KADIN ADAY ADAYI GÖKÇEALANLI

Belediye Başkan Aday Adaylığı için bugün ilk başvuru Sevcan Yörük ‘den geldi.

Selçuk’ta 2019 yerel seçimlerine giderken siyasi partilerdeki hareketlilik devam ederken aday adayları da çalışmalarına başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Örgütü geçtiğimiz hafta yerel seçim startını verip parti organlarıyla bir dizi toplantılar düzenledi. Merve Çalışkan Yeşilyurt başkanlığında yerel seçim çalışmalarına hız veren CHP Selçuk İlçe Örgütü’ne Belediye Başkan Aday Adaylığı için bugün ilk başvuru Sevcan Yörük ‘den geldi.
Sevcan Yörük, belediye başkan aday adaylığı başvurusu için bugün (04.10.2018) saat 14.00 ‘te CHP Selçuk İlçe Başkanlığı’na ailesiyle birlikte geldi. CHP Selçuk İlçe Örgütü’nde Sevcan Yörük’ün aday adaylık başvurusunu İlçe Başkanı Merve Çalışkan Yeşilyurt teslim aldı. Sevcan Yörük’ün başvurusunda CHP Selçuk İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Sevgi Kaçmaz, Mehmet Kırca ve Neşe İlhan Karameşe’de hazır bulundu.
 

Sevcan Yörük aday adaylığı başvurusunun ardından gazetemize yaptığı açıklamada: “Selçuklular hem gençliğin hem kadının gücünü görmek için beni tercih etmeliler diye düşünüyorum. Siyasi olarak partinin ideolojisini ön planda tutup bireysel çıkarlardan öte halkçı bir yaklaşım göstereceğim. Hepimiz Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Kişisel bir çıkar söz konusu değil. Ben olmuşum, olmamışım, ya da bir başka adayımız olmuş. Bu önemli olmamalı. Seçim sürecinde birlik içerisinde çalışmalıyız. CHP için, kent için ve halkımız için çalışmalıyız. Hayırlısı olsun.” diye konuştu.

CHP Selçuk İlçe Başkanı Merve Çalışkan’da Sevcan Yörük’ün aday adaylığı için yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hem ilçemiz hem de örgütümüz adına hayırlısı olsun. Gencim, kadınım ve aynı statüde bir aday adayımızın ilk başvuruyu yapması heyecan verici.İnşallah önünüz açık olur. Selçuk’un artık sosyal demokrasi ilkelerini içine sindirmiş ve çalışmalarını o ilkelere dayandırarak yapan bir belediyeye ihtiyacı var. Bu sebeple bütün aday adaylarımız bizim için çok değerli. Biz burada ilçe örgütü olarak tüm aday adaylarımıza tarafsız ve adil davranmak adına bütün şartları oluşturmaya çalışıyoruz. Bir gemideyiz, bu gemiyi sakin limana çekip seçimleri o şekilde götürmek adına gereken ne varsa ilçe örgütümüz adına üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız. Tüm aday adaylarımız belirlendikten sonra bir süreç yaşayacağız. Adayımızın belirlendiği güne kadar hepimiz birlik içerisinde bu çalışmayı yürüteceğiz. Hepimiz için bu süreç iyi geçecek diye düşünüyorum. Örgütümüz ve ilçemiz adına hayırlısı olsun. Sevcan hanıma bu süreçte başarılar diliyorum. Yolumuz açık olsun. ”

CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Sevcan Yörük, 1989 yılında İzmir’de doğdu. İlkokulu Gökçealan’ da, ortaokulu Çamlık’ ta tamamladı. 2007 yılında Selçuk Lisesi’nden mezun olmasının ardından İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümünde eğitim gördü. 2016 yılında SODEV tarafından yapılan yerel yönetimler okulu eğitimini tamamladı. 2016 yılından bu yana İstanbul/Şişli Belediyesi’nde proje danışmanlığı görevini sürdürüyor.Yörük aynı zamanda CHP Şişli İlçe Örgütü’nde kongre delegesi.

Kaynak: Selçuk Postası


1637 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim