• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Selçuk'ta 43 Kaçak Göçmen Yakalandı

Selçuk'ta bugün sabah saatlerinde çoğunluğu çocuk ve kadınlardan oluşan 43 kaçak göçmen yakalandı.

Selçuk'ta 43 Kaçak Göçmen Yakalandı

Selçuk'ta bugün sabah saatlerinde çoğunluğu çocuk ve kadınlardan oluşan 43 kaçak göçmen yakalandı.

43 Afganistan 1 İran'lıdan oluşan ve aralarında çok sayıda çocuk bulunan mülteciler, edinilen bilgiye göre botlarının devrilmesi sonucu ölümle burun buruna geldiler. Yürüyerek Zeytinköy yakınlarına gelen grup bir kamyonete binerek kurtulmaya çalışırken Polis yardımlarına yetişerek mültecileri ilçe merkezine getirdi. Islak, yorgun ve zor durumdaki mültecilere çevreden yetişen insanlar, Belediye çalışanları ve SESO yöneticilerimiz yardım ederek acil ihtiyacın karşılanmasını sağladılar.

Selçuk Esnaf Odası çağrısı üzerine birçok esnaf giysi, elbise ve oyuncak ulaştırmak sureti ile zor durumdaki insanlara yardım eli uzattılar.

Selçuk Esnaf Odasını Bşk.Yrd Özgür Aydoğan '' Şuan itibarı ile fazlası ile erzak olduğundan yeni bir katkıya gerek kalmamıştır. Duyarlılık gösteren çağrımıza canla başla cevap veren değerli esnaflarımıza teşekkür ederiz''dedi.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İzmir yolu üzerinde bir minibüste yakalanan 43 İran ve Afganistan uyruklu kaçak göçmenin Selçuk'taki işlemleri polis ekipleri tarafından tamamlandıktan sonra İzmir Göç İdaresine gönderilecekleri öğrenildi.

380 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim