• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

CHP'NİN ADAYI SENGEL: "BU SEÇİMLERDE FARK YARATACAĞIZ"

Cumhuriyet Halk Partisinin Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, pazar esnafını ziyaret etti, alışveriş yapan vatandaşlar ile tek tek tokalaştı.

Cumhuriyet Halk Partisinin Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, pazar esnafını ziyaret etti, alışveriş yapan vatandaşlar ile tek tek tokalaştı. Pazarda sevgiyle karşılanan CHP'nin genç ve dinamik Kadın adayı Filiz Ceritoğlu Sengel; "Bu seçimlerde CHP Selçuk’ta fark yaratacak.. Fark yaratmaya hazır mıyız" dedi.

Hafta içi ilk olarak Kamu kurum ve kuruluşları ziyaret eden Sengel, Merkez Mahalle muhtarları ile de bir araya geldi. Mahalle Muhtarlarına baharın geleceğinin müjdesini veren Sengel, Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci ve Selçuk Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Samsa'yı da makamında ziyaret etti. Geleceğin Selçuk'unun konuşulduğu bu ziyaretin ardından Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısına da katılan Sengel, "Selçuk'un geleceğini hep birlikte inşa edeceğimize inancım tamdır. Zafer Selçuk'un olacak" dedi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına hızla devam eden CHP Selçuk Belediye Başkan adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, hafta içi ziyaretlerinin ardından hafta sonu ziyaretlerini gerçekleştirerek  ilçe esnafı, pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlar ile buluştu. Beraberindeki çok sayıda partililerle birlikte Cumartesi pazarını gezen Sengel'e vatandaşlardan oldukça yoğun ilgili gördü. Vatandaşların tek tek isteklerini ve kendisinden beklenen talepleri dinleyen Sengel, küçük-büyük, kadın-erkek herkesle tokalaştı ve bu seçimde fark yaratacaklarını, bu konuda herkesten destek beklediğini söyledi. Genç ve dinamik Aday Sengel, vatandaşlara; "Bizlerle beraber fark yaratmaya hazır mısınız?" diye sordu.

Yediden yetmişe herkesin sevgisiyle karşılanan ve Selçuk'a bir kadın eli değmesi gerektiğini belirten birçok Vatandaş, genç Aday Filiz Ceritoğlu Sengel'e çıkmış olduğu bu onurlu yolda başarılar dileyerek, "TAM" destek verdiklerini söylediler.


kaynak:www.selcukajans.com


495 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim