• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

BAŞTERZİ KENDİNİZ İÇİN OY KULLANIN

"Benim bugünden sonra paraya ihtiyacım yok, tek istediğim 5 yılda ilçeme hizmet etmektir.

İlçenin dört bir yanını hiç yorulmadan tek tek gezen ve her vatandaş ile selamlaşan Cumhur İttifakının Selçuk Adayı Osman Başterzi, tüm seçmenlere seslenerek; "Bu seçimde bir değişiklik yapın ve kendiniz için oy kullanın" dedi.
Selçuk ve köyleri ziyaret ederek halkla bir araya gelen Başterzi, oy kullanacak olan her vatandaşa "Önce kendiniz için, sonra memleket için oy kullanın. Bu seçim önemli.. Çünkü bu seçim parti seçimi değil, bu seçim hizmet seçimidir" dedi. 
Hafta içinde ilçe merkezine, hafta sonunda ise köylere  zaman ayıran Başterzi, vatandaşlardan gelen talepleri de not alarak seçim sonrasında bu taleplerin mutlaka değerlendirileceği sözünü verdi. Geçtiğimiz günlerde Selçuk Ticaret Odasını ziyaret ederek, işadamları ile fikir alışverişinde bulunan Başterzi, yaklaşık 6 yıldır ilçenin nüfusunun aynı rakamda olduğunu hatırlatarak; "Selçuk'ta ciddi bir sıkıntı var. En önemli sorunlardan biri istihdam. İnşallah bu önemli sorunu hep birlikte çözeceğiz" diye konuştu. 
Siyasetçiler olarak her konuşmalarda Efes, Meryemana gibi ilçenin zenginliklerini örnek gösterildiğini, ancak işsizlik sorununun çok fazla gündeme getirilmediğini Belirten Başterzi; "Göründüğü gibi Selçuk'un zenginliklerinden ilçe halkı faydalanmıyor. Fabrikalarımız yok, iş yerlerimiz yok. 30 yıl önce 'Selçuk'un kurtuluşu Pamucak' demiştim. Ama gördüğümüz gibi Pamucak hala yerinde sayıyor.  Bir türlü aradımız noktaya gelemedik. Ama inşallah bu konuda çok heyecanlıyım ve bu konuda sizlerin de bana destek olacağını biliyorum. Selçuk'ta en önemli sorun olan işsizlik konusunu çözeceğiz ve Selçuk'un nüfusunu artıracağız" dedi.
Yaklaşık 40 yıldır Selçuk'ta ticaret yaptığını ve kendinde bu enerjiyi bulduğunu kaydeden Başterzi, "Benim bugünden sonra paraya ihtiyacım yok, tek istediğim 5 yılda ilçeme hizmet etmektir. Bunu öncelikle 40 yıllık ticari tecrübeme dayalı olarak, sonra da siyasi gücüme güvenerek Selçuk halkına söz veriyorum. Biz Selçuk'ta bu işi çözeceğiz." dedi.
Yaptığı bu ziyaretlerle birlikte ayrıca ilçedeki gençlerle de bir araya Başterzi, gençlerin isteklerini dinledi, genç yeteneklerden fikir alışverişinde bulundu. 
Kendilerine zaman ayıran ve fikirlerini dinleyen Gençler, Cumhur İttifakının Selçuk Adayı Osman Başterzi'ye teşekkür ettiler.
328 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim