• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Çamlık Spor’dan Başkan Bakıcı’ya ziyaret

“Görev süresi boyunca verdiği destekten dolayı Selçuk Belediye Başkanımız Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya teşekkür ediyoruz.

Çamlık Spor’dan Başkan Bakıcı’ya ziyaret
Çamlık Spor yöneticileri ve oyuncuları Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Nazmi Yener Gözmener tarafından görev süresince Çamlık Spor’a verdiği destekten dolayı Başkan Bakıcı’ya bir plaket verildi.
Çamlık Spor Kulübü Başkanı Nazmi Yener Gözmener ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; “Görev süresi boyunca verdiği destekten dolayı Selçuk Belediye Başkanımız Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya teşekkür ediyoruz. Bu teşekkürümüzü bir plaket ile ifade etmek istedik. Tüm maddi, manevi desteklerinden, sporcularımıza bugün takdim edilen şampiyonluk priminden dolayı Selçuk Belediye Başkanımıza ve Selçuk Belediyesi’ne bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bizim takımımızın başarılı olmasının sebeplerinden biri de sahip olduğu kuvvetli alt yapısıdır. Kurduğumuz alt yapı ile 200 – 250 öğrenciye ulaştık. U -11, U- 12, U-13 Liglerinde lider takımlardan bir tanesiyiz” dedi.
Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da Çamlık Spor’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “ Çamlıkspor Selçuk’un güzide kulüplerinden bir tanesidir. Birçok branşta faaliyette bulunan bu spor kulübümüz futbolda önemli başarılara imza atıyor. Çamlık Spor 1. Amatör Küme Ligi’nden Süper Amatör Küme’ye çıkma başarısı gösterdi. Dolayısıyla Çamlık Sporun başta yöneticileri olmak üzere oyuncularını ve antrenörlerini tebrik ediyorum. Çamlık Spor’un göstermiş olduğu başarının altında inanmışlık, birliktelik ve spor ahlakı vardır. Ben bu başarının Süper Amatör Küme’de de devam edeceğini, katlanarak artacağını düşünüyorum. Yeter ki; bizler birbirimize inanalım, güvenelim, çocuklarımıza destek olalım. Çünkü kentimiz her zaman söylediğimiz gibi kültür, sanat ve sporda büyük ilerlemeler kaydedebilecek bir kenttir. Bunun en güzel göstergelerinden biri Çamlık Spordur. Çamlık Sporun sahip olduğu takım ruhu ve başarılardan dolayı Nazmi Gözmener’e, Turhan İşbilir’e ve bu çocuklarımıza emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda ayrıca Başkan Bakıcı Çamlık Spor yöneticilerine Artemis Heykeli ve tabak hediye etti.
361 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim