• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

BAŞTERZİ; “ACARLAR HİZMET İSTİYOR”

Cumhur İttifakı Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi’nin gelenekselleşen Pazar Kahvaltıları’nda bu haftaki durağı Acarlar Mahallesi oldu.

Cumhur İttifakı Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi’nin gelenekselleşen Pazar Kahvaltıları’nda bu haftaki durağı Acarlar Mahallesi oldu. AK Parti İzmir Eski Milletvekili Ali Aşlık, ilçe yönetimleri ve belediye meclis üyesi adaylarının tam kadro hazır bulunduğu kahvaltıya, Acarlar Sakinleri de soğuk havaya rağmen yoğun ilgi gösterdi.           

Acarlar’ın Selçuk’a konum olarak merkeze en yakın mahalle olmasına rağmen, bu zamana kadar hak ettiği hizmeti ve ilgiyi görmediğini belirten Cumhur İttifakı Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi, “Acarlar bizim merkeze en yakın köyümüz. Adeta yürüyüş mesafesinde. Tüm bu yakınlığa rağmen, ne yazık ki Acarlar hizmete uzak kalmış. Bugüne kadar hak ettiği yatırımı ve hizmeti ne yazık ki alamadı. Bizimle birlikte bu anlayış ortadan kalkacak. Bizim için merkezdeki herhangi bir mahallemiz ne kadar önemliyse, Acarlar da o kadar önemli. Artık Acarlar Selçuk’a da, hizmete de aynı yakınlıkta olacak” şeklinde konuştu.

TAŞIMALI EĞİTİM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Selçuk’un hemen hemen her köyünün ortak sorunu olan taşımalı eğitim konusuna da değinen Başterzi, “Göreve geldiğimiz gün bu sorunu kökünden çözeceğiz. Belediyemizin araçları çocuklarımızın hizmetinde olacak. Çocuklarımız için okul yolu çile olmaktan çıkacak. Sizlere söz veriyorum” şeklinde konuştu.

SELÇUK SPORCU KENTİ OLACAK

Öte yandan Acarlar’da spor alanlarının olmadığı konusuna değinen Başterzi; “Köyümüzde gençlerimizin sportif imkanları kısıtlı. Köyümüzde de kuracağımız spor alanları ile artık çocuklarımız rahatça spor yapabilecek. Kötü alışkanlıklardan uzak kalacak. Öncelikli olarak köyümüze bir halı sahanın sözünü veriyorum. Yüzme, basketbol, voleybol ve tenis oynamak isteyen gençlerimizi de, tıpkı taşımalı eğitim gibi spor okullarına taşıyıp, evlerine getireceğiz.” Dedi.

kaynak:www.selcukajans.com
418 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim