• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

OSMAN BAŞTERZİ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Cumhur İttifakı Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı oldukça yoğun geçti.

Cumhur İttifakı Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı oldukça yoğun geçti. Güne Kadın El Emeği Pazarı’nda Selçuklu Kadınlara Kırmızı Gül hediye ederek başlayan Başterzi, çarşı Pazar gezip Selçuklu Kadınların gününü kutladı.

Ardından resmi kurumlarda çalışan Kadın Personel’in gününü kutlayan Osman Başterzi, bu kapsamda Selçuk Belediyesi, Selçuk Devlet Hastanesi, TARİŞ ve resmi kurumlarda çalışan Kadın Personellerle bir araya geldi.

Kadının toplumdaki yerinin her geçen gün artması gerektiğini kaydeden Osman Başterzi, “Kadınlarımızı toplumsal hayata kazandıracak, hem de ev ekonomisine katkı sağlayacakları projelerimiz hazır. Öncelikli olarak el emeği sergilerinin sayısını artıracağız. Kuracağımız kooperatifler sayesinde kadınlarımız hem planlı üretecek, hem de müşteri kaygısı çekmeyecek. Kuracağımız sistemle halı dokumadan, ahşap oymacılığına, ev tekstilinden, organik ürünlere kadar, kadınlarımız adeta bir fabrika gibi üretim yapacaklar. Bu sayede hem Selçuk’un marka değeri yükselecek, hem de ekonomimize can suyu olacaklar. Kadınlarımız bize güveniyor. Biz de onların bu güvenini boşa çıkarmayacağız.” Şeklinde konuştu.
kaynak:www.selcukajans.com
279 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim