• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Selçuk CHP İlçe örgütü, Atatürk büstüne çelenk bıraktı.

“Bu toprakları iyi yöneteceğimizin sözünü veriyoruz” 18 Mart 2019

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıldönümü nedeniyle düzenlenen tören Selçuk Hükümet Konağı Meydanı’nda gerçekleşti. Anma törenine Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci, Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk Şehit ve Gazi Aileleri Derneği,  Selçuk Cumhuriyet Başsavcısı, siyasi parti temsilcileri, siyasi partilerin belediye başkan adayları, kamu kurum ve kuruluşları, çeşitli sivil toplum kuruluşları, öğrenci ve öğretmenler ile vatandaşlar katıldı. Selçuk CHP İlçe örgütü, Atatürk büstüne çelenk bıraktı.

RAHMET, SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ…
CHP Selçuk İlçe örgütüyle birlikte anma töreninde yer alan CHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel,  "104 yıl önce kazanılmış olan Çanakkale Zaferi’ni kutladığımız bu günde bu vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları sayesinde bu cennet vatanda yaşıyoruz. 104 yıl sonra bugün bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak güzel vatanımızı korumak; birlik, beraberlik ve refah içerisinde yaşayabilmek adına hala çalışıyoruz.  Büyük mücadelelerle kazandığımız aziz vatanımız için çalışmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Ülkemiz güzel yönetimleri, huzur ve barış içerisinde yaşamayı hak ediyor. Bizler de tüm bunlar için sadece seçim zamanları değil her zaman çalışıyoruz. Her karışı mücadele edilerek kazanılmış topraklarımızı iyi yöneteceğimiz sözünü veriyoruz” dedi.
Törenin ardından Selçuk şehitliğine gidilerek şehitler mezarı başında anıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk okulunun Selçuk Efes Tiyatro Salonunda düzenlediği etkinliğe de katılan Filiz Ceritoglu Sengel, öğrencilerin hazırlamış olduğu anma törenini seyretti. Sengel, ardından Şehit ve Gaziler Derneği’nin 18 Mart Şehitleri için düzenlediği mevlid okuma ve duasına katıldı.
248 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim