• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

​Cumhur İttifakı Şirinceyi Ziyaret Etti.

Cumhur İttifakı’nın yönetim kadroları ve belediye meclis üyesi adayları, Osman Başterzi’nin planladığı Şirince Ziyareti’ni bir gün sonra gerçekleştirdi.

Cumhur İttifakı Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi’nin geçtiğimiz Pazartesi Günü silahlı saldırıya uğramasının ardından, 1 gün ara verilen seçim çalışmaları, kaldığı yerden devam ediyor. Cumhur İttifakı’nın yönetim kadroları ve belediye meclis üyesi adayları, Osman Başterzi’nin planladığı Şirince Ziyareti’ni bir gün sonra gerçekleştirdi.

Oldukça duygusal bir ortamda geçen Şirince Toplantısı’nın ardından, Belediye Meclis Üyesi Adayı Fuat Kırıtak, Osman Başterzi’nin selamını Şirince Esnafı’na iletti. Şirince’nin Efes Antik Kenti ile birlikte Selçuk’un Dünya’ya açılan penceresi olduğunu kaydeden Cumhur İttifakı AK Parti Selçuk Belediye Meclis Üyesi Adayı Fuat Kırıtak, “Yıllar boy
 unca Şirince’de birikmiş pek çok sorunumuz var. Yol ve otopark başta olmak üzere, çözüm bekleyen sorunlarımız var. Halkımızın da desteği ile göreve geldiğimizde, kısa bir süre içerisinde çözüm bekleyen her bir sorunu çözeceğiz. Şirince’ye değer katacak, esnafımızın yüzünü güldürecek projelerimizle, halkımızın desteğini istiyoruz” şeklinde konuştu.
282 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim