• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Başterzi Belevi Mitingine tekerlekli sandalye ile katıldı 26 Mart 2019

Bir hafta önce silahlı saldırıda bacağından vurulup acil ameliyata alınan Cumhur İttifakı Selçuk Belediyesi Adayı Osman Başterzi

Bir hafta önce silahlı saldırıda bacağından vurulup acil ameliyata alınan Cumhur İttifakı Selçuk Belediyesi Adayı Osman Başterzi, alanlara tekerlekli sandalye ile döndü. Selçuk Belevi’ndeki miting alanına Sağlık Bakanlığı hasta nakil aracıyla gelen Başterzi, tekerlekli sandalyesinden ilçe halkına seslendi.

Geçirdiği saldırı sonrasında Başterzi, ilk mitingini Selçuk Belevi’nde kalabalık bir topluluğa karşı gerçekleştirdi. Başterzi, AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve ilçe halkının katıldığı mitinge Sağlık Bakanlığı Hasta Nakil Aracı ile getirildi. İzdiham nedeniyle sahneye ulaşması uzun süren Başterzi, tekerlekli sandalye üzerinden ilçe halkını selamladı.
 
 
Geçtiğimiz hafta yaşadığı talihsiz olayla değinerek konuşmasına başlayan Başterzi: “Bildiğiniz gibi, başıma gelen çirkin hadise yüzünden bir haftadır sizlerden ayrı kaldım. Bu olayı duyar duymaz arayan, soran, bizzat ziyaretime gelen, duaları ile desteklerini esirgemeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Allah’a Şükürler olsun ki, hemşehrilerime verdiğim sözleri yerine getirme fırsatını benden esirgemedi.Bu çirkin olay hakkında fazla konuşmak istemiyorum. Olay şimdi yargıda. Zanlının tüm telefon görüşmeleri araştırılıyor. Daha önce Selçuk'a geldi mi ? Geldiyse kimlerle görüştü? Kamera kayıtları da dahil, tüm deliller inceleniyor! İnşallah konu çok kısa zamanda bu olay aydınlanacak. Hem biz, hem de bu kutlu davaya gönül vermiş insanlar, bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Ancak şunu söyleyim; Bilinçli olarak çıkartılan tüm dedikodulardan haberim var. İnsanlıktan nasibini almamış kişilerin bunu bile seçim malzemesi yapması beni fazlası ile üzdü. Arkadaşlar! Ayıptır! Ayıp!” şeklinde konuştu.
ÇILGIN PROJELERİ ‘TABELA ASMAK’
Sözlerine geçtiğimiz günlerde projelerini açıklayan ve sık sık kendisine sataşan Filiz Sengel’e verdiği cevaplarla devam eden Osman Başterzi, “Bu seçim bir parti seçimi değildir. Bu Selçuk için en yararlı olacağına inandığınız kişiyi, projeleri ile size dokunan, kalbinize dokunan adayı başkan yapacağınız bir şeçimdir. Projeler demişken, iyi ki proje kitapçığımızı bastırıp dağıtmışız. Bazıları buradaki projeleri alıp kendi projeleri gibi sunum yapmış. En azından bu anlamda bile bir faydamız olmuş. Marşlardan vakit bulup siyaset üretmeyenlere bir katkımız oldu. Ancak beni en çok güldüren neydi biliyor musunuz? Bizim kitapçığımızdaki sadece bir harf hatasını eleştirenler, proje olarak belediyeye ‘internet sayfası’ yapacaklarını söylüyorlar. Biz ‘tarım ürünlerini markalaştıracağız’ diyoruz, ‘çiftçimize destek olacağız’ diyoruz, onlar ‘tarım müzesi yapacağız’ diyor... Biz ‘turizmi canlandıracağız’ diyoruz, onlar ‘Pamucak'a AVM yapacağız’ diyor. Biz diyoruz ki, ‘gençlerimiz göç etmesin, onlara yeni iş alanları açalım’. Onlar diyor ki, ‘çocuklara cafe yapacağız’... Bir de çılgın projeleri var. Şehir içine tabelalar koyacaklarmış. Bunu da proje diye açıklıyorlar. Adeta insanların aklıyla alay ediyorlar! Belevi’nin meydanına bıraksak, ana caddeyi bulamayacak insanlar, Belevi’den Şirince’ye ‘bisiklet yolu’ yapacaz diyorlar! Belevili size inanır mı sanıyorsunuz? Hadi ordan! Her zaman söylüyorum. Onların hayallerinin bittiği yerde, bizim gerçeklerimiz başlar!” şeklinde konuştu.

SAHTE ANKETLERE CEVABI SELÇUK VERDİ
Son mitinginde 2 defa anketlerde önde olduklarını söyleyen Filiz Sengel’e cevaben konuşan Başterzi, “Bu konuşmada dikkatimi çeken bir diğer konu ise,Avukat Hanım, konuşmasında üzerine basa basa iki kez anket açıkladı. Onu bile yanlış açıkladı. Israrla bizim için dedi ki ‘gerideler’. İşte Belevi kendisine gereken cevabı verdi! Anket burada! Burada! İşte millet! İşte Selçuk! İşte Belevi! Selçuk kararını çoktan verdi! Biliyorsunuz, hanımefendi avukat. Onun en iyi bildiği iş icra ve haciz. Kendisi aynı zamanda Ziraat bankasının, yani çiftçinin bankasının avukatlığını yapıyor. Belevili çiftçi kendisini iyi tanır… İki lafından biri ‘AKP’ olan hanımefendi, Ziraat Bankası avukatlığını kimlerin sayesinde aldı, hiç sordunuz mu?”


HASTANEYİ ONLARA RAĞMEN YAPACAĞIZ
Filiz Sengel’in hastane konusunda yaptığı açıklamalara da cevap veren Osman Başterzi, “Gelelim bahsettiği hastane konusuna, O açıklamaları için kendisine çok teşekkür ederim. Farkında olmadan bizim söylediklerimizi kabullenmiş oldu. Bizde farklı bişey demiyoruz ki… Hastane için bir çok yer gösterildi. Bahsettiği alan bir şahsa ait. Ben kendisiyle defalarca görüştüm. Arsa sahibi, arsanın ederinin 4 katı para istemesinden dolayı, oraya hastane yapılmadı. Biz dedik ki burası pahalı!!! Buraya ödenecek parada yetimin hakkı var! Selçuk’un, Belevi’nin hakkı var. Onlar ısrarla dediler ki orası olsun! Neden? Biz dedik ki, Selçuk Halkı’nın Hastaneye acil ihtiyacı var. Gelin diğer gösterilen yere, tarımsal sanayi’nin yanına hemen yapalım hastaneyi. Dediler ki ‘yok!’ Onu da yargıya taşıyıp Selçuklu’nun hastanesini engellediler. Diyorlar ki, ‘biz mahkemeye vermedik, şehir plancıları odası verdi.’ Biri valiliğe şikayet etmiş, biri mahkemeye vermiş! Kaybeden kim? Kaybeden Selçuk! Selçuk! Eğer engellemeselerdi hastane şimdiye kadar çoktan hizmete girmiş olacaktı. Neymiş hastanenin orada çok sinek varmış. Yan yatmış, çamura batmış! Biz bahane değil, hizmet üretiyoruz! Onlar ise her hizmetin karşısındalar! Panikten komik duruma düştüklerinin farkında değiller. Ben başkan olunca o sinekleri de yok edeceğim, o hastaneyi de, bu milletin hizmetine sunacağım Avukat Hanım, sen rahat ol!” şeklinde konuştu. Hastane konusunda açıklamaları uzun süre alkışlandı.


OSMAN BAŞTERZİ’DEN SENGEL’E AÇIK ÇAĞRI
Geçtiğimiz hafta CHP’ne yakın kişiler tarafından whatsapp aracılığıyla dağıtılan belgelerle ilgili de konuşan Osman Başterzi, “Değerli Hemşehrilerim; Değinmek istediğim son konu ise; Benim ve ailemin özel hayatı ve mal varlığımla ilgili bazı yayınlar. Avukat Hanım’ın sahibi olduğu otelin müdürü olan beyefendi, bizim hakkımızda, bize ait olan tapu bilgilerini sağa sola yalan yanlış gönderiyormuş. Siyasetin zor olduğunu biliyordum ama bu kadar alçalabileceklerini düşünmemiştim. Ben buradan kendilerine bir çağrıda bulunmak istiyorum. Ben o bahsi geçen tüm arsalarımı bedelinde, bugün satmaya razıyım. Peki siz, Selçuk Belediyesi’ne ait, kiraladığınız yerleri terk etmeye razı mısınız?

BAŞARAMAYACAKLAR!
Adaylık sürecimin başından beri, kimseye kişisel bir sataşmam olmadı. Selçuk için hayallerimi paylaştım, projelerimi paylaştım... Arkadaşlar ben aday olurken, benim hiçbir şeyim yok demedim ki! Tarlam yok demedim ki! Tam tersine, ‘Başkanlık maaşına ihtiyacım yok, ben hizmet etmeye geliyorum, maaş almaya değil’ deyip, 5 yıl boyunca maaşımı ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vereceğimi söyledim... Arkadaşlar söz konusu yerler, benim yıllar önce, yatırım amaçlı, alın terimle satın aldığım yerlerdir. Önemli olan başkanlıktan sonraki tapu kayıtlarıdır... Zaten kamu görevlisi olduğunuz tarihten itibaren, ‘Mal Beyanı’ yapma zorunluluğumuz var. Yani biz bu beyanı zaten yapacağız. Şimdi bunu yayma sebepleri, tamamen kirletme ve karalama kampanyasıdır... Ama ‘Güneş, balçıkla sıvanmaz!’

HAK ETTİKLERİ DERSİ SANDIKTA ALACAKLAR
Selçuk’un kirli siyaset yapanlara dersini sandıkta vereceğini belirten Osman Başterzi, “Sizlere soruyorum, projelerini bile, apar topar 3 günde hazırlayanlar, Selçuk’u yönetebilirler mi? Bunlar en iyi bildikleri şeyi yapıyorlar! Sadece ve sadece iftira atıyorlar! Kaldı ki; Millete elden ele dağıttıkları bu listenin tamamını toplasınız, 1 tane otel yapmaz! Hatta 2 tane otel ‘hiç’ yapmaz... Selçuk’un insanı akıllıdır, kimin ne olduğunu iyi bilir… Biz bu kirli siyaseti kimin yaydığını biliyoruz. Bunu paylaşan ve yayan kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduk, yine bulunacağız! Bundan sonra bu kişileri önce yüce Türk adaletine, sonra Allah’a bırakıyoruz. Bu kişilere derslerini sandıkta vereceğinizden hiç kuşkum yoktur.” Şeklinde konuştu.
http://www.artemishaber.com/haberdetay/Basterzi-Belevi-Mitingine-tekerlekli-sandalye-ile-katildi/3100
343 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim