• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Kirazlı Mahalle Muhtarı Mehmet Mersin Fark Yaratıyor

Herşey Kirazlı ve Vatandaşlarımızın huzuru için

          Kirazlı Köyü muhtarlığına yeni seçilen Mehmet Mersin mazbatasını alır almaz görevine hızlı başladı. Kirazlı Köyünün sorunlarını yakınan bilen Mehmet Mersin, öncelikle yıllardır yapılıp son 5 yıldır yapılmayan Kiraz festivalini tekrar yapmak için düğmeye bastı. Birbirinden güzel organizasyonların yer alacağı festivalde kiraz güzeli de seçilecek.

         Kirazlı köyü olarak tüm vatandaşlarımız ile bir bütün halinde olup, Kirazlıyı ekolojik bir marka haline getirmek isteğini belirten Mehmet Mersin, aynı zamanda Kirazlı Köyü’nün Sulama Birliği Başkanlığı’nı da yapıyor.

          Kirazlı köyünde yaşayan gençlere çok önem veren Mehmet Mersin şimdiden yöresel oyunların içerdiği kendi folklör ekibini kurma çalışmalarına başladı. Amacının Kirazlı Köyünü bir marka haline getirmek istediğini dile getiren Mehmet Mersin, Kuşadası Belediye Başkanından da projelerin hayata geçme konusunda tam destek aldı.

             Okulundan, camisine, sağlık ocağından, Belediye ve Devlet personeli ile tüm Kirazlı Köyü Halkına en iyi hizmeti alması için bir bütün halinde çalışacaklarını belirten Mehmet Mersin, Kirazlı Köyü halkına en iyi hizmeti vermek istediklerini belirtti.

         Kirazlı köyünün ekolojik alanda önemli bir yere sahip olmasından dolayı, çevre ilçelerde yaşayan vatandaşların mevcut restaurantları tercih etmelerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Mehmet Mersin, günü birlik misafirlerimizin daha rahat etmeleri içinde gerekli çalışmalara başladıklarını ifade etti.

         Herşey Kirazlı ve Vatandaşlarımızın huzuru için olduğunu belirten Mehmet Mersin, 24 saat Kirazlı köyünün emrinde olduğunu belirtti.

Kaynak:aydinvavhaber.net

771 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim