• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

ÇAMLIK SPOR 2019-2020 SEZONUNU AÇTI

Haftanın 5 Günü Antrenmanlar Devam Edecek

ÇAMLIK SPOR 2019-2020 SEZONUNU AÇTI

Çamlık sporda A Takımımız Süper Amatör Lig Hazırlıklarına Bu Akşam yapılan antrenmanla başladı.

Hazırlık Sürecinde Haftanın 5 Günü Antrenmanlarına Devam Edecek Olan Çamlık spor  Lige En İyi Şekilde Hazırlanıp İlçesini ve Çamlık Sporumuzu Ligde Adına Yakışır Şekilde Temsil etmeyi hedefliyor.

Ayrıca bu gün çamlık spor kulübünden bir açıklama geldi açıklama şöyle.

Son dönem içerisinde gerek sosyal medya üzerinden gerekse farklı kulüplerin çocuklarımız ve aileleri üzerinden yapmış olduğu "Çamlık Spor Kulübü Kapanıyor" gibi söylentilerine ve kulübümüze ithafen yapılan algı yönetimine yönelik bir takım açıklamalar yapma zorunluluğu hissettik.

Sayın Velilerimiz ;

Öncelikle bilmenizi isteriz ki Selçuk Çamlık Spor Kulübü hiç bir kurumun yada siyasi objenin takımı değildir. Elbette ki içimiz de farklı farklı siyasi partilere gönül veren kişiler vardır. Unutulmamalıdır ki aynı ev içerisinde bile farklı siyasi görüşe sahip insanlar bulunmaktadır. Ancak kulübümüz içinde yer alan herkes bilir ki kulüpte siyasi konularla ilgili kimse söylemlerde bulunmamıştır. Bizim Tek Siyasetimiz FUTBOL'dur

Kulüp olarak sadece ilçemizin çocuklarına hizmet için yola çıkmışken Ortaklar, Kuşadası, Germencik, Davutlar gibi yerlerden gerek katıldığımız bir çok üst düzey turnuvalarda takım performaslarını ve alt yapılardaki başarılarımızı duyup takımımıza katilan ailelerimizle beraber neredeyse bu bölgeye hizmet eden bir kulüp haline gelmiş bulunuyoruz.

Yeni Sezonda Selçuk Çamlık Spor Kulübü olarak Liglere U-11, U-12, U-13, U-15 Takımlarımız İle Katılacagiz Ayrıca ilçemizin kız çocukları ile oluşturduğumuz Kız Futbol Takimimiz çalışmalarına aynı arzu istekle devam edecek ve A Takımımız da Süper Amatör grubunda mücadele edecektir. Kulübümüz büyük bir futbolcu ağına sahiptir. Ayrıca yarışmacı gruplarımıza oyuncu seçtiğimiz futbol okulumuzda ki öğrenci potansiyelimizde bizi gelecek adına umutlandırmakdadır.

Tamamen gönüllülük esasına göre çalışan ve tek amacı kendini daha çok geliştirmek ve çocuklarımıza hizmet etmek olan hocalarımızla beraber yılmadan pes etmeden çalışacağımızı bilmenizi isteriz...

Yine en başta ifade ettiğimiz gibi hiçbir kurum ve siyasi partiden maddi destek almaksızın sadece futbol okulundan toplanan aidatlar ile ki bu miktar belkide ülkemizdeki futbol kursları içerisinde ki en düşük miktardır, yarışmacı tüm takımlarımızın lisans, deplasman, yakıt masraflarını karşılayarak ayakta duran ve durmaya devam edecek olan bir kulüp olduğumuzu belirtmek isteriz. Selçuk Çamlık Spor'un sahipleri sporcularımızın aileleri olan sizlersiniz ve şeffaflık adına kulübün tüm gelir ve giderleri hakkında istediğiniz zaman bilgi alabilirsiniz.

5 yılı bile doldurmayan bir geçmişimiz ile A takımı 3 sene içerisinde Süper Amatöre yükselmiş liglerde yer alan tüm yaş gruplarımızda şampiyonluk yaşamış bir kulübüz. Selçuk Çamlık Spor Kulübü ard arda kazandığı şampiyonluklarla yaptığı işin ne kadar doğru yapıldığını ve başarının sadece para ile kazanılmadığını herkese göstermiştir.

BİLİNMELİDİR Kİ SELÇUK ÇAMLIK SPOR HALKIN TAKIMIDIR VE HEP HALKIN TAKIMI OLARAK KALARAK TÜM LİGLERDE ONURU İLE MÜCADELESİNE DEVAM EDECEKTİR.

Saygılarımızla.

Selçuk Çamlık Spor Kulübü
588 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim