• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

AK PARTİ'DEN ATATÜRK VE ŞEHİTLER İÇİN LOKMA DÖKÜLDÜ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, onun silah arkadaşları ve tüm Şehitlerin ruhları için

AK PARTİ'DEN ATATÜRK VE ŞEHİTLER İÇİN LOKMA DÖKÜLDÜ
Ata'yı anma etkinlikleri çerçevesinde AK Parti İlçe Kadın kolları üyelerinin girişimleri ile ilçe teşkilatı tarafından Tahsin ağa camii önünde lokma döktürüldü.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 81.ölüm yıldönümü kapsamında Efes Selçuk'ta anma etkinlikleri devam ediyor. AK Parti İlçe teşkilatı Kadın Kolları üyelerinin düzenlediği lokma dökümüne oldukça yoğun katılım gösterildi. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, onun silah arkadaşları ve tüm Şehitlerin ruhları için döktürülen lokma hayrına AK Parti İlçe Başkanı Halil Düztaş, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Selçuk İlçe Koordinatörü Feyim Özçelik, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ziynet Arabacı, Gençlik Kolları Başkanı Ayşenur Şabanoğlu, parti yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Atatürk'ü anma etkinleri kapsamında düzenlenen lokma hayrına katılarak dualarını eksik etmeyen tüm ilçe halkına teşekkürleri ileten AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ziynet Arrabacı; "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; onun silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.
602 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim