• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

TUĞRUL KAPLAN GÜVEN TAZELEDİ

CHP Efes Selçuk Gençlik Kolları seçimleri yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimlerde Tuğrul Kaplan ve ekibi güven tazeledi.

TUĞRUL KAPLAN GÜVEN TAZELEDİ

CHP Efes Selçuk Gençlik Kolları seçimleri yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimlerde Tuğrul Kaplan ve ekibi güven tazeledi.

CHP ilçe Binasında gerçekleşen ve tek listeyle gidilen seçimlerin Divan Başkanlığını İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan UYAN, Divan Başkan Yardımcılığını Konak Ana Kademe İlçe Yöneticisi Sibel HÜR, Yazmanlığını ise Buse KARAKOÇ yaptı.

Seçimlere CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, CHP İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı. Çevre ilçelerden çok sayıda Meclis Üyesi ve Gençlik Kolları Üyelerinin de katıldığı seçimlerde Tuğrul Kaplan ve ekibi üyelerin güvenini alarak yeniden Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

Seçilmiş değil atanmış olmalarına rağmen verilen her görevi istek, azim, irade ile yaparak yerel seçimlerde kazanılan zaferin birer ferdi olmaktan dolayı gurur duyduklarını belirten CHP Gençlik Kolları Başkanı Tuğrul Kaplan, "Öncelikle; seçimlerden önce köklü ilçe örgütü olan, CHP'ni yeni doğmuş bir bebeğin göbek bağıyla kundaklandığı sırada vücuda sirayet ettiği Artemis’ten, Meryem anaya; kadının binlerce yıllık tarihinde saldırılar ve savunmalarla erkeğin sembolü olmuş kadim şehir Efes'in çocukları olarak; başka bir partiye geçmiş iktidarı almak için yola çıktığımızda diğerleri gibi sinip bir yerlere saklanmadan göğsümüzü gere gere atanmış olduğumuz gençlik kollarıyla ilçe örgütümüzün yanında yürüyüşe başladık" dedi.

31 Mart seçimleriyle taçlanan başarının ardından emaneten bırakılmış belediyenin geri alınması için gece gündüz demeden sabahlara kadar kapı kapı gezerek, mücadele ruhunu ilçe halkına anlatan tüm Gençlik Kollarına teşekkür eden Kaplan; "Bizler gençlik örgütü olarak en başından beri Belediye Başkanımızın yanında hep dik ve sağlam durduk. Şimdi buradan baktığımda ne mi görüyorum? Yüzlerde tebessüm bakışlardaki ışıkla yola yeni revan olmuş bizlerin siz büyüklerimizden öğreneceği çok şey var onu görüyorum. Genç arkadaşlarımın içlerinde yanan bir mücadele ateşi var ve sizlerin yardımıyla sizlerden gelen hedefe kanalize olmayı bekliyorlar onu görüyorum" dedi.

Göreve atandıkları günden itibaren yaptıkları çalışmaları anlatan Kaplan; "Yaptığımız bu çalışmalar yetmez. Dahası var ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizlerin desteğiyle yapacağımız, siz büyüklerimizin desteğiyle yapacağımız çok işler var. Şüphesiz ki; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti olan bu bayrağın dikileceği daha çok burç, daha çok şehir meydanı, daha çok belediye kapısı var. Bu bayrağın iktidar sembolü olarak asılacağı Türkiye büyük millet meclisi var. Bu bayrağın asılacağı Cumhurbaşkanlığı konutunun bulunduğu sokaklar var. Biz buradayız, Biriz, Güçlüyüz. Gelin hep beraber birleşerek, dikleşerek, gürleşerek çağıldayalım çağlar ardına doğru" diye konuştu.

Tuğrul KAPLAN Başkanlığında seçilen CHP Efes Selçuk Gençlik Kolları Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Seçkin AKDUMAN, Irmak ÇETİN, Tuğçe İNCE, Beste KARAKOÇ, Kubilay KAZMACI, İlkem KOCAÖMERLER, Ece Deniz MORKAYA ve Gökhan TAŞKINÇAY

İL DELEGESİ: Tuğçe İNCE, Ece Deniz MORKAYA ve Gökhan TAŞKINÇAY

464 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim