• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Selçuk Ak Parti İlçe Başkanlığı Selim Girbiyanoğlu na Verildi

Girbiyanoğlunun Sosyal Medyadan Yaptığı Açıklama

Kıymetli Selçuk’lu hemşehrilerim, 
AK Parti Selçuk 7. Olağan İlçe Kongresi'nde ilçe başkan adayı olma vazifesi şahsıma tevdi edilmişti. 
Son zamanlarda tüm dünyayı saran Koronavirüs Pandemisi nedeniyle kongremizin belirsiz bir tarihe ertelenmesi ve İlçe Başkanımız Sayın Halil Düztaş’ın istifası üzerine AK Parti Selçuk İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım.
Bu vesile ile bizi bu göreve layık gören başta Genel Merkez yetkililerimize ve İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’ye en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen milletvekillerimize ve teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. 
İlçemize hizmet eden Halil Düztaş başkanıma ve tüm yönetici arkadaşlarıma da verdikleri emekler için çok teşekkür ediyorum.
AK Parti olarak biz çok büyük bir aileyiz. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesiyle tüm dünyaya hizmet aşkı nedir gösteren bu güçlü aile; eski yeni kavramlarını barındırmayan, aynı yöne, aynı davaya baş koymuş herkesi kucaklayan, milletimize hizmet etmeyi vazife bilen bir ailedir. Dünyada hiçbir mevki ve makam, teşkilatımızda gönül vermiş hiçbir kardeşimizin, büyüğümüzün varlığı kadar değerli olamaz. Bizler bu güçlü ailenin bireyleri olarak; her daim birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet edeceğiz. 
Selçuk ilçemiz, her mahallesiyle, her bireyiyle, ilçemize gelen misafirleriyle dünyaya değer katan bir ilçedir. İlçemizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesi için bize düşen tek şey; ilçemizin değerine değer katacak projelere imza atmak, ilçemizin faydasına olan her adımı desteklemektir. Önümüzdeki süreçte bunu el birliğiyle hep birlikte başaracağız inşallah.
 
Bu duygularla tüm Selçuk’lu hemşehrilerimi en kalbi duygularımla selamlıyor, 7/24 tüm teşkilatımın, ilçemde yaşayan her bir ferdin emrinde olduğumu belirtiyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum.
Saygılarımla...
Selim Girbiyanoğlu
AK Parti Selçuk İlçe Başkanı
386 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim