• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

KESO YÖNETİM KURULUNDAN AÇIKLAMA

TEŞEKKÜR VE BİLGİLENDİRME

TEŞEKKÜR VE BİLGİLENDİRME

Hafta başı talihsiz bir kaza geçiren Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çalım, aynı gün Kuşadası Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahale ve sonrasında yapılan ameliyat gayet başarılı geçmiştir. Sağ kolunda çıkma ve dirsek bölgesinde ki 3 kırık bulunan Başkanımızın sağlık durumu şu an iyidir.

Kırıkların sağ kolun en hassa bölgesi dirsek de olmasından dolayı Çarşamba günü Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesinde yeni bir ameliyata girecektir.

Bu süreçte kaza sonrası ilk müdahalesi yapılan Kuşadası Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Yusuf Kuyucu ya, Baş hekim yardımcısı Dr. Alaaddin Sadık'a, Ameliyatı gerçekleştiren ortopedi uzmanı Op.Dr. Şemsettin Aydın'a, Acil Servis ekibine ve Hastane çalışanlarına teşekkür ederiz.
Ayrıca bu süreçte gerek arayarak, gerekse gelerek geçmiş olsun ziyaretinde bulunan öncelikle değerli esnaflarımıza ve herkese çok teşekkür ederiz.

Başkanımız dün itibarıyla hemen görevine başlamış olup ameliyat olacağı Çarşamba gününe kadar görevinin başında bizzat bulunacaktır.

- Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi -

 

390 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim