• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

AK Parti'nin 19. Kuruluş yıldönümü

"Bu süreç dolayısıyla bizleri mahzur gören tüm teşkilat mensubu kardeşlerize, AK Aileme şükranlarımı sunuyoruz.

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDA PASTALI KUTLAMA

AK Parti'nin 19. Kuruluş yıldönümü kapsamında partilileri ile bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, partisinin Kuruluş Yıldönümünü pasta keserek kutladı.

Parti binasında düzenlenen kutlama programına katılımcı sayısı Pandemi süreci nedeniyle sınırlı sayıda tutuldu. AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis üyelerinin de katıldığı programa ayrıca İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Feyim Özçelik, Kurucu İlçe Başkanı Cumhur Katrancı, kurucu üyeler ve partililer katıldı.

Pandemi sürecinden sonra tüm teşkilat ile birlikte sokaklara taşacak şekilde daha kapsamlı bir kutlama yapacaklarını belirten AK Parti Efes Selçuk ilçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu; "Bu süreç dolayısıyla bizleri mahzur gören tüm teşkilat mensubu kardeşlerize, AK Aileme şükranlarımı sunuyoruz. Bu davanın neferi olmaktan büyük bir onur duyuyor, Rabbimizden millete hizmet yolundan bizleri ayırmamasını niyaz ediyoruz. AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığı olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’nin riyasetinde Güçlü ve Büyük Türkiye için var gücümüzle çalışacağız. İlçemizdeki her teşkilat mensubumuz ailemizin bir ferdidir, başımızın tacıdır. Kıymetli teşkilat mensuplarımızla, Selçuklu hemşehrilerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin 19. Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz."dedi.
KAYNAK

Nilüfer Öztürk Silay
338 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim