• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Ayın 19'unda kasırga İzmr'i fena vurabilir

Rüzgar gücü 100 km.'nin üzerinde kasırga etkili olabilir.

Dikkat! Kırmızı alarm! Son tahminlere göre Ayın 19'unda kasırga İzmir'i fena vurabilir. Yağış oldukça yüksek miktarda.
Rüzgar gücü 100 km.'nin üzerinde kasırga etkili olabilir.                                      

Geçtiğimiz günlerde Marmara Bölgesi için yapılan fırtına uyarılarının ardından, meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bir uyarı daha geldi. Yapılan son tahminlere göre pazar günü için İstanbul, Kocaeli, Bursa ve çevre illere sağanak yağış açıklaması yapılırken, hava sıcaklığında ise 1 ila 4 derece düşüş yaşanacağı bildirildi. İşte, 15 Eylül Pazar bölge bölge hava durumu tahminleri.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz, Ordu, Tokat, Malatya, Erzincan, Tunceli, Ardahan, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevreleri ile Antalya'nın doğu ve Kars'ın kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra İç Anadolu’nun güneydoğusu ile Adana ve Kahramanmaraş’ın kuzey kesimlerinde, gece saatlerinde Rize ve Giresun çevreleri ile Trabzon'un batı, Artvin'in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa), Kuzey Ege kıyılarında zaman zaman kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

473 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim