• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

ESNAF DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER

Destek olmak isteyenler esnaf ve vatandaşlar SESO ile iletişime geçiyorlar.

ESNAF DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER
Efes Selçuk esnafları odaları SESO öncülüğünde İzmir’li afetzedeler için seferber oldular. Destek olmak isteyenler esnaf ve vatandaşlar SESO ile iletişime geçiyorlar.
Depremin hemen ardından kendi imkanları ile deprem bölgesine destek olmaya başlayan Efes Selçuk esnafları odaları SESO öncülüğünde depremzedelere destek olmayı sürdürüyorlar. Afet Koordinasyon merkezi ile iletişime geçtiklerini söyleyen SESO yetkilileri daha önce Elazığ ve Malatya depremleri vb. olaylarda olduğu gibi bölge ile koordinasyon kurarak gerekli olan desteğin doğru ve zamanında ulaşması için gerekeni yaptıklarını ilettiler.
Efes Selçuk esnafının ekonomik sıkıntıların yanısıra Covid nedeni ile içinden geçilen sıkıntılı sürece rağmen son derece duyarlı ve yardımsever olduğunu söyleyen SESO 2. Başkanı Özgür Aydoğan, SESO olarak Afet Koordinasyon merkezi ile iletişime geçtiklerini iletti ve şu bilgileri verdi; “çiğ yağması nedeni ile yardım malzemelerin zarar gördüğünü ve yağmur riskinin artması nedeni ile branda gerekli olduğu bilgisini aldık. Gerekli adet ve ölçülerde brandayı sanayide hazırlatıyoruz, ayrıca destek olmak isteyen esnaflarımızın da olduğunu biliyoruz. Bundan sonrada bölgedeki depremzedeleri yalnız bırakmamanın çok önemli olduğunu da biliyoruz. Bölgeden gelen bilgilere göre yağmurluk, şemsiye ve bere olduğu bilgisini aldık. Katkıda bulunmak isteyen esnaflar SESO (Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası) ile iletişime geçebilirler.
305 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim