• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

YEŞİLÇİMEN'DEN BİRLİK ÇAĞRISI

"Herkesin farkı siyasi görüşü ve fikirleri olabilir"

AK PARTİ MECLİS ÜYESİ YEŞİLÇİMEN'DEN BİRLİK ÇAĞRISI
2021 yılının ilk meclis toplantısında konuşan ve konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Sema Yeşilçimen; "Hepimizin ayrı ayrı siyasi görüşü olabilir, fikirleri olabilir. Bu konuları bahane edip birbirimiz ile uğraşmak yerine bu ilçeye nasıl katkı sağlarız, bu kenti nasıl ileriye götürürüz.. Bunların çalışmasını yapmamız lazım. Bunun için de birlikte hareket etmemiz lazım" çağrısında bulundu.
Efes Selçuk Belediyesi Ocak ayı Meclis toplantısı, çevre il ve ilçelere örnek olacak bir oturuma sahne oldu. Hemen hemen birçok il ve ilçelerde gergin geçen meclis toplantılarına örnek olacak bir oturumu tamamlayan Efes Selçuk Belediyesinde birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.
"KADINLARIN HER ZAMAN YANINDAYIM"
İlçe kamuoyunda Selçuk Efes Tarımsal Kalkınma kooperatifi ile ilgili bir takım spekülasyonların yer aldığı konulara dikkat çeken ve bu noktada kadınları desteklediğini belirten AK Parti Belediye Meclis Üyesi Sema Yeşilçimen; "Tüm emekçilere saygımız sonsuz.. Hele ki kadın emekçilerimiz çok daha önemli. Kadın kooperatifin çalışmalarıyla ilgili daha çok bilgi alabilmek için Kooperatif Başkanını ve yönetim kurulu üyelerini bizzat ziyaret etmek istiyorum. Madem ki bu kooperatifte kadınlarımızın ürettikleri ürünler yer alıyor, bu konuda biz de katkı sağlamak isteriz. Yani ilçemizde birçok kadınlarımız evlerinde yaptıkları ürünleri kooperatif aracılığı ile kendi bütçelerine katkı sağlayabilirler. Bizler kadınlarımızın yapacağı her güzel işin yanındayız" diye konuştu.
"BİRLİK OLMA ZAMANI"
2021 yılının ilk meclis toplantısında birlik mesajı da veren Yeşilçimen; "Herkesin farkı siyasi görüşü ve fikirleri olabilir. Bunu bahane edip birbirimiz ile uğraşacağımıza bu kente nasıl katkı sağlayabiliriz tartışmamız lazım. Bu kenti nasıl ileriye götürürüz, bunun çalışmasını yapmamız gerekiyor. Eğer bunu bu şekilde yapamazsak ilçe halkı bunun hesabını hepimizden çok acı bir şekilde sorar. Bu nedenle şimdi birbirimizle uğraşma zamanı değil, tam aksine birlik olma zamanı. Şimdi daha çok birlik olalım ki, bu kenti hep birlikte ayakta tutabilelim" şeklinde konuştu.
332 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim