• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

SELÇUK’LU ESNAFIMIZIN KAMERA SİSTEMİNİ YİNE BİZİM ESNAFIMIZ KURACAK

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası alkol ve sigara satan işyerlerinin güvenlik sistemi ihtiyacı için çözüm üretti

SELÇUK’LU ESNAFIMIZIN KAMERA SİSTEMİNİ YİNE BİZİM ESNAFIMIZ KURACAK
Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası alkol ve sigara satan işyerlerinin güvenlik sistemi ihtiyacı için çözüm üretti
İzmir Valiliği’nin 25 08 2021 tarihinde aldığı 2021/592 sayılı kararının 5 maddesi gereğince alkol ve sigara satan esnafın kamera sistemi kurması istenildi. Bu karar üzerine harekete geçen SESO (Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası) esnafa güvenilir ve ekonomik çözümü yine Selçuk esnafı ile birlikte üretti. 
Esnaf Odası 2. Başkanı Özgür Aydoğan kamera sistemi kuracak esnafımıza özel fiyat ve kaliteli hizmeti yine bizim esnafımız sunacak diyerek sözlerine şöyle devam etti; 
“Güvenlik kamerasına ihtiyaç duyan esnafımızın ilçemiz dışından hizmet alması, teknik destek gerektiğinde yardım alınamaması ve garanti hizmetinde aksaklıklar yaşanması gibi sonuçlar doğurabilir. Ayrıca kurulan sistemin istenilen özellikleri karşılamaması halinde verilen paranın boşa gitmesi de söz konusu olabilir. Bu nedenle ilçemizde hizmet veren işinde uzman iki başarılı esnafımızdan hizmet almak en doğrusu olacaktır. SESO (Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası) olarak istenilen özelliklere uyan kamera sisteminin en uygun fiyat seçeneği ile esnafımıza sunmak için Başkanımız Hayri Güller ile birlikte ilgili esnaflarımızla görüşerek gerekli hizmeti en uygun koşullarda almak üzere anlaştık.” dedi. 
Selçuk esnafı için belirlenen özel fiyatlarla en uygun hizmeti alabilmek için aşağıda bilgileri paylaşılan işyerleri ile iletişime geçerek en uygun koşullarda hizmet alınabilecek. 
NİKA GÜVENLİK - Nihat KASAP - 0554 344 21 88 
MEKANİK ELEKTRONİK - Mustafa Topantaş - 0555 286 73 68
SELÇUK TEKNOLOJİ MARKETİ - Bayram YILDIZ - 0535 597 01 95
320 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim