• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

EMLAKÇI OLMAK İSTEYENLER İÇİN “MYK” SELÇUK’TA GERÇEKLEŞECEK

Seso 2. Başkanı Özgür Aydoğan kurslar hakkında şunları ekledi

EMLAKÇI OLMAK İSTEYENLER İÇİN “MYK” SELÇUK’TA GERÇEKLEŞECEK
Mesleki Yeterlilik Belgesi’nin zorunlu hale geldiği Emlakçılık sektöründe işyeri açmak isteyenler için “Mesleki Yeterlilik Kursu” fırsatı Selçuk’a geliyor. 
Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2. Başkanı Özgür Aydoğan daha önce çok sayıda KOSGEB kursunun yanı sıra çeşitli konularda mesleki eğitimler verdiklerini, bu başarılı etkinliklere karantina süreci nedeni ile zorunlu olarak ara verdiklerini, fakat İESOB ile birlikte düzenlenen MYK sınavlarını ile etkinliklere yeniden hız vereceklerini söyledi. Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2. Başkanı Özgür Aydoğan kurslar hakkında şunları ekledi;
‘Daha önce gerçekleştirdiğimiz kurs ve eğitimlere esnafımız ilgi göstermiş ve yaptığımız etkinlikler nedeni ile odamız, meslek odaları içinde örnek gösterilir hale gelmişti. Kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. 5444 sayılı Mesleki Yeterlilik Kurumu Kanunu ile yeterlilik belgesi zorunlu hale getirildi. Amaç emlak mesleğinin eğitimini almış, nitelikli ve sorumlu kişilerce emlakçılık mesleğinin yapılması. Her işin ehli tarafından yapılması, mesleki tecrübe ve bilgiyi birleştiren esnafımız tarafından icra edilmesi şüphesiz en doğrusu. Bu şekilde hem tüketiciye güvenli ve kaliteli hizmetler sunulacak, hem de hizmet kalitesi yükselecektir.
Söz konusu eğitimleri alacak olan esnaf adayları için bazı teşvikler ve kolaylıklarda sunulmakta, esnaf adayları bu konular hakkında odamızdan bilgi alabilirler.’ dedi.
Eğitimlere kayıt olmak yada bilgi almak isteyenler 0232 892 38 04 numaralı telefondan Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odasına ulaşabilecekler.
509 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim