• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

ESNAFLAR İSTEDİ BÜYÜK BAŞKAN KIRMADI

MACERA ARAYACAK DURUMDA DEĞİLİZ

ESNAFLAR İSTEDİ
BÜYÜK BAŞKAN KIRMADI
Ülkenin içinde bulunduğu zorlu koşullarda oda seçimlerinde bir macera yaşamak istemeyen esnaflar, bilgi ve tecrübesiyle öne çıkan Hayri Güller'in devam etmesini istediler.
Yaklaşan Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri öncesi adaylar sahaya inerken, mevcut Başkan Hayri Güller de adaylığını resmen açıkladı. daha önce aday olup olmayacağı konusunda net bir açıklamada bulunmayan Başkan Hayri Güller, esnaflardan gelen yoğun talep üzerine yeniden aday olmaya karar verdi. Ülkenin içinde bulunduğu duruma değinen esnaflar, bu zorlu süreçte tecrübenin önemli olduğunu belirterek Hayri Güller'e devam etmesi yönünde baskı yaptılar.
MACERA ARAYACAK DURUMDA DEĞİLİZ
Ülkenin ekonomik olarak zor bir süreçten geçtiğini ifade eden esnaflar, "Şu anda zor günler yaşıyoruz. Bu günlerde odamızın başında tecrübeli, bilgili ve esnafa sahip çıkabilecek bir başkan olmalı. Bu nedenle Hayri Güller'in devam etmesini istedik. Şu anda esnaflar olarak macera arayacak durumda değiliz. Hayri Başkan da bizleri kırmadı ve devam edeceğini ifade etti. Kendisine teşekkür ediyoruz. Rakibi kim olursa olsun kazanacağından yana da hiç şüphemiz yok. Çünkü Hayri Güller bugüne kadar her seçimde esnafın adayı oldu, bugün de yine esnafın adayı olarak önce seçimleri kazanacak, sonra da bizlere sahip çıkmaya devam edecektir" dediler.
ESNAFIMIZIN İSTEĞİ BAŞIMIZ ÜSTÜNE
Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güller de yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar hep esnaf arkadaşlarımızın kararı ile hareket ettim. Bu seçimlerde yerimi genç arkadaşlara bırakmayı hedefliyordum. Ancak esnaf arkadaşlarımızın yoğun talebi sonrasında devam etme zorunluluğu doğdu. Esnaflarımız son bir yıldır zor günler geçirdiler. Biz oda yönetimi olarak onların yanında olmaya ve yetebildiğimiz kadar yardımlarına koşmaya çalıştık. Bu zor dönemde de bize her zamankinden daha farklı bir görev yüklüyorlar. Yıllardır olduğu gibi esnafımızın isteği başımızın üstündedir dedik ve aday olmaya karar verdim. Ben ve ekibim esnafa hizmetlerimizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.
262 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim