• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

HAYRİ GÜLLER SELÇUK'TA İLK FEN ADAMI BELGESİNİ VERDİ

"BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ"

HAYRİ GÜLLER SELÇUK'TA İLK FEN ADAMI BELGESİNİ VERDİ

SESO üyelerinin il merkezine veya başka ilçelere gitmeden, bütün işlerini Selçuk'ta gerçekleştirmeleri için hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Başta Sicil İşlemleri olmak üzere Esnaf Odasına gelen tüm üyelerini başka yerlere yönlendirmeden hizmet vermeyi sürdüren SESO şimdide Fen Adamı belgesi vererek bir hizmeti daha üyelerine sunmaya başladı. İzmir'de bu hizmeti veren birkaç odadan biri olan SESO'nun üyeleri aldıkları hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

BAŞKAN HAYRİ GÜLLER "BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ"
Vermeye başladıkları yeni hizmet ile ilgili açıklama yapan Güller; "İlçemiz esnafını İzmir'e ya da başka yere yollamadan bütün işlerini odamız SESO'da yapmayı başardık ve şüphesiz daha fazlasını da başaracağız. Yasalarla belirlendiği üzere bir oda esnafı denetleyen kolluk kuvveti ya da sosyal yardımlaşma kuruluşu değildir. Bizde bu bilinçle çalışarak odamızda verilen hizmet kalitesini ve fiziki imkânları geliştirerek aksamadan hizmet veren bir oda olmayı hedefledik. Bu amaca uygun olarak odamızın nereden nereye geldiği malumdur. Selçuk esnafına yakışır bir oda inşa ettiğimiz için tabi ki gururluyuz. Önümüzdeki dönemde de gösteriş ve göz boyamadan uzak durarak ihtiyaç duyulan belgeler için esnafımıza ücretsiz kurslar sağlayarak eğitim vb. çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.
367 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim