• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

BAŞKANLAR ESNAF BİRLİĞİNDE BULUŞTU

Başkanı Hayri Güller seçim süreci hakkında bilgilendirmede bulundu.

BAŞKANLAR ESNAF BİRLİĞİNDE BULUŞTU
Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güller, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Zekeriya Mutlu ile makamında bir araya geldi.
Yaklaşmakta olan Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri öncesi İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ile makamında bir araya gelen Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güller seçim süreci hakkında bilgilendirmede bulundu. SESO’nun faaliyetleri hakkında başkana bilgi veren Güller seçim sürecine devam ederken odada gerçekleşen başarılı eğitim faaliyetleri ve kurslar hakkında da bilgi verdi.
Sorumlu Emlak Danışmanlığı Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Belgesi verilmesi, Okul - Sektör İşbirliği Protokolü imzalanması, Fen Adamı Belgesi verilmeye başlanması ve esnafın kargo ihtiyacı için net %50 indirim sağlanan anlaşmalar gibi çok önemli faaliyeti başarı ile yürüten Hayri Güller yönetimi yaklaşan oda seçimleri nedeni ile yoğun ziyaretlerini sürdürürken bir yandan da Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine yeni hizmetler sunmayı sürdürüyorlar.
205 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim