• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

MHP ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTILARI

BÜYÜK TOPLANTI 19 MART 2022 SELÇUK DA

MHP ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTILARI
BÜYÜK TOPLANTI 19 MART 2022 SELÇUK
Milliyetçi Hareket Partisi,İlçe,ilçe anlatma ve aydınlatma toplantılarını 19 martta Selçuk yapılacak .2023 e kadar sürecek olan toplantılar şimdiden ülkücü camiada heyecan yarattı.Anlatma ve aydınlatma toplantısı Selçuk ta,pembe düğün salonun da 19 martta yapılacak. 
Görüşme fırsatı bulduğumuz  Selçuk MHP ilçe başkanı İbrahim Ali'' Bayraklıdan başladık Selçuk ta devam ediyoruz.19 mart ta bütün halkımızı toplantımıza bekliyoruz.Ayrıca bütün köylerimize talep edildiği taktirde araç göndereceğiz''dedi.
Geçtiğimiz günlerde  İlçe,ilçe anlatma ve aydınlatma toplantıları hakkında MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli '' Hepimizin bildiği ve bizati içinde olduğu üzere,il il Anadolu'yu geziyoruz,adım adım 2023'e yürüyoruz.Bu yürüyüş korkaklara karşı cesurların yürüyüşüdür. Bu yürüyüş ahlaksızlığa karşı namusun yürüyüşüdür.Bu yürüyüş yalana ve yozlaşmaya karşı fazilet'in yürüyüşüdür.Bu yürüyüş hainlere eli kanlı teröristlere,yedi düvele bunlarla aynı hizaya giren işbirlikçilere karşı Onur yürüyüşüdür''dedi.
Toplantıya  Aile,Kadın ve Engellilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, Genel sekreter yardımcısı İzmir milletvekili Tamer Osman Ağaoğlu, İzmir milletvekili Profesör Dr. Hasan Kalyoncu katılacak.Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi İzmir il başkanı Veysel Şahin  konuşmacı olarak katılacaklar
Toplantıya Toplantıya  Aile,Kadın ve Engellilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık başkanlık edecek
193 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim