• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Selçuk Kaymakamı Sayın Ekrem İNCİ den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı;

“Çanakkale Geçilmez”

Selçuk Kaymakamı Sayın Ekrem İNCİ den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı;

Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak ve şanlı bayrağımızın dalgalanması için birlik ve beraberlik içinde kazanılan eşsiz bir zaferdir. Kahraman ordumuzun ve milletimizin, yurt savunması uğruna canlarını vermekten çekinmediği bu destansı zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk Ordusu’nun ve Milleti’nin egemenlik ve bağımsızlık yolunda gösterdiği azim ve kararlılığının bir eseridir.
Birlik ve beraberlik içinde omuz omuza mücadele eden Mehmetçiklerimiz düşmana karşı verdiği mukaddes mücadeleyi zaferle sonuçlandırdığında dünya tarihine “Çanakkale Geçilmez” ilkesini yazdırmıştır. Böylesine bir mücadele sonunda bizlere emanet bırakılan bu vatanı, koruma ve daha da ileriye taşıma görevi ve sorumluluğu, şüphesiz bizlere ve bizden sonraki genç nesillere düşmektedir.
Bu düşüncelerle, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle anarken, yaşayan gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Ekrem İNCİ
Selçuk Kaymakamı
166 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim