• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

ÇAMLIK TA DÜZENLENEN KEŞKEK,BAHAR VE YÖRÜK ŞENLİĞİ TARİHİ BELLİ OLDU

Mayıs ta Çamlık Şenlenecek.

Pandemi nin, yavaş, yavaş gündemden düştüğü şu günlerde, yaşamımız eski günlere dönmeye başladı. Bunun en büyük göstergesi de şenlikler ve festivaller. Geçtiğimiz günlerde 7. Geleneksel Barutçu İnpınar Yaylası Yörük Kültürü Şenliği, 5. Climbolic Ephesus Ultra Maratonu  bunların en büyük göstergesi.

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği de dün akşam yaptıkları yönetim kurulu toplantısında ,Çamlık ta gerçekleştirdikleri KEŞKEK,BAHAR,YÖRÜK ŞENLİĞİNİ bu sene 8 mayıs ta yapma kararı aldılar.Bölgede,bu şenlik çok eskiye dayanıyor.7.si düzenlenecek olan şenlik şimdiden çamlıkta heyecan yarattı.

Bu konu hakkında görüştüğümüz Genç Girişimciler Kültür Derneğide başkanı Kadir Zümbül"bilindiği üzere çok uzun yıllardır Çamlık'ta yapılan bir şenlik var bunun adı KEŞKEK,BAHAR YÖRÜK şenliği. Bu toplanma,tanışma,kaynaşma şenliği bize dedelerimizden kadim bir miras. Elbette elimizden geldiği kadar bizde bu mirası korumayı ve geliştirmeyi çalışacağız bu tür konularda Selçuk Belediyesi'nin çok duyarlı olduğunu biliyoruz,Burada en büyük sorumluluk Çamlık halkımıza düşüyor.Bu gibi toplantılar birlik olursak amacına ulaşır.''dedi.Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği  Yönetim Kurulunun aldığı kararla Şenlik 8 mayıs ta düzenlenecek. 

629 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim