• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

HAYIRSEVER İŞ ADAMI OSMAN BAŞTERZİ YİNE İŞ BAŞINDA

Ramazan Ayı boyunca Kırıtaklar Mandırası karşısında devam edecek

HAYIRSEVER İŞ ADAMI OSMAN BAŞTERZİ
YİNE İŞ BAŞINDA
Selçuklu İşadamı Osman Başterzi yıllardır olduğu gibi bu yıl da Selçukluları aynı iftar sofrasında toplamayı sürdürüyor. Her yıl düzenlediği iftar yemeklerini geleneksel hale getiren Osman Başterzi, Korona virüs salgını önlemleri nedeniyle iki yıldır ara verdiği iftar yemeklerine bu yıl yeniden başladı ve Selçuklu vatandaşları aynı sofrada topladı. Ramazan Ayı boyunca Kırıtaklar Mandırası karşısında devam edecek olan iftar yemeğine tüm Selçukluları davet eden Osman Başterzi, böylesine kutsal günlerde Selçuklu hemşehrilerimiz ile bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.
TÜM SELÇUKLULAR DAVETLİ
Ramazan ayının paylaşım ayı olduğuna vurgu yapan Osman Başterzi, "Öncelikle tüm Müslüman alemine hayırlı Ramazanlar diliyorum. Allah herkesin ibadetlerini kabul etsin ve hepimizi cennetiyle ödüllendirsin inşallah. Bu kutsal ay hem ibadet hem de paylaşım ayıdır. Bu nedenle yıllardır Selçuklu hemşehrilerimizle iftar sofrasında buluşuyor ve ekmeğimizi paylaşıyoruz. Bu sofrada zengin ile fakir, sarışın ile esmer aynı masada oturuyor, aynı ekmeği bölüşüyor. Herkesin mutlu olduğu bu iftar sofralarımız bizlere de tanımlanamaz bir mutluluk ve huzur veriyor. Biliyorsunuz tüm dünya pandemi sürecinde çeşitli önlemler aldı. Biz de aile olarak iftar sofralarımızı kişilerin sağlığını düşünerek açamadık. Tabii ki çok üzüldük, ama insanın sağlığı her şeyin önünde. Bugün yine bir aradayız ve inşallah önümüzdeki senelerde de yine bir arada olmayı umut ediyoruz" şeklinde konuştu.
Her gün ortalama bin kişinin yemek yediği ve her gelenle Osman Başterzi'nin bizzat yakından ilgilendiği toplu iftar yemeğinde bir araya gelen vatandaşlar, bu kutsal günlerde toplu iftar yapmanın hazzını kendilerine yaşatan Osman Baştezi'ye teşekkür ettiler.
276 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim