• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu oldu

Açıklamayı, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptı.

Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Açıklamayı, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptı.
Kemal Kılıçdaroğlu: "11 maddelik mutabakatla parlamenter sisteme geçeceğiz." Kılıçdaroğlu: "Genel başkanlar Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak." Kılıçdaroğlu: "Türkiye'yi istişare ve uzlaşıyla yöneteceğiz." İMAMOĞLU VE YAVAŞ AYRINTISI Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının ardından "Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme Geçiş Sürecinin Yol Haritası" yazılı olarak paylaşıldı. Herkesin merakla beklediği ve krizin çözülmesine neden olan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin ayrıntı 12. maddede yer aldı. 12. maddede şu ifadelere yer verildi: "İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları Sayın Cumhurbaşkanınınuygun gördüğü zamanda ve tanımlamış görevlerle Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atanacaklardır."




kaynak link  https://www.egemeclisi.com/millet-ittifakinin-cumhurbaskani-adayi-kemal-kilicdaroglu-oldu?fbclid=IwAR0UEzhxqOGlxcw9NLrl7mMNRIMjvOUgDs6nbyqDooAaejjowrE9-qvJx3s
133 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim