• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

ÜZÜMÜN BAŞKENTİ GÖKÇEALAN’IN İÇME SUYU VE ÜRETİM YOLLARI SORUNU ÇÖZÜLDÜ

“ Tüm bunları senden sorarım! ”

GÖKÇEALAN’IN İÇME SUYU VE ÜRETİM YOLLARI SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Selçuk’taki çalışmalar İZSU ‘nun Çevre İlçelerden ( Aliağa, Foça, Menemen, Bergama, Dikili, Kınık, Ödemiş, Kiraz, Beydağ, Tire, Bayındır, Menderes, Torbalı, Selçuk, Çeşme, Karaburun, Urla, Seferihisar, Kemalpaşa) sorumlu İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Şerafettin BUDAK Koordinesinde devam ediyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’in geçtiğimiz ay Selçuk’u ziyaret etmiş ve bu ziyarette Selçuk'un mahalle muhtarlarının başkandan çeşitli talepleri olmuştu.
 Başkan Soyer daha önce Selçuk’ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulunan ve halen İZSU İlçe Hizmetleri Daire Başkanlığı görevini sürdüren Şerafettin BUDAK’a “ Tüm bunları senden sorarım! ” demişti.

ÜZÜMÜN BAŞKENTİ GÖKÇEALAN’IN İÇME SUYU VE ÜRETİM YOLLARI SORUNU ÇÖZÜLDÜ

İzmir ili Selçuk ilçesi Gökçealan Mahallesinde çıkan arızalar nedeniyle içme suyu sıkıntısının yaşandığı bölgede yaklaşık 1800 metrelik kısımda isale hattı yenilenmesi, 600 metrelik kısma yeni hat döşenmesi, 6-7 km’lik bozuk üretim yollarının asfaltlanması ve parke taşı döşenmesiyle ilgili çalışmalarda sona gelindi.

 Gökçealan  Muhtarı Nazmi TABAK
“ Mahallemize yeni isale hattı döşendi. Bozuk üretim yollarımız asfaltlandı. Eksik kalan parke taşı döşemesi yapıldı. Hem Gökçealan halkı hem de muhtar olarak İzmir Büyükşehir Başkanı Sayın Tunç Soyer’e ve mahallemizle özel olarak ilgilenen daire başkanımız Şerafettin BUDAK’a çok teşekkür ederim” dedi

kaynak link  https://efesinsesi.com/gokcealanin-icme-suyu-ve-uretim-yollari-sorunu-cozuldu-4622?fbclid=IwAR1700_J2-2zptm71S6PcLQkLd-FbocKtpQL_Bu7At48DG7iFUB1foSDtrg

383 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim