• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Selçuk Ak Parti ilçe başkanı Hakan Bayraklı Gökçealandaki halı sahada incelemelerde bulundu

En kısa zamanda,spora gönül vermiş gökçealanlı gençleri bu yeniliklerle buluşturmak istiyorum''

Selçuk'ta daha önce Spor Toto Teşkilat Başkanlığı katkılarıyla Cumhuriyet ve Belevi Mahallelerine 2 Halı Saha yapılmıştı. Bunlar iki yeni halı saha daha eklenecek. Biri Zeytinköy Mahallesi Ortayol Mevkii Kazan Göl Sokak'ta diğeri ise Gökçealan Mahallesi Hasan Fatma ÖNAL İlk ve Ortaokul arkasında bulunan eski Sağlık Ocağı alanında.
Gökçealan'da inşaası hızla ilerleyen halı saha alanı da Milli Emlak'tan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edilen alana yapılıyor.
4 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen (İKN : 2023/382437) ihale sonrası yapımına başlanan Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahaları İzmir Valiliği Yatırım ve İzleme Koordinasyon Başkanlığı ( YİKOB) tarafından yapılıyor.
Dün ,Selçuk Ak Parti  ilçe başkanı Hakan Bayraklı Gökçealandaki halı sahada incelemelerde bulundu.Oldukça verimli geçen ziyarette Bayraklı''Bende profesyonel futbol oynadım,futboluda çok severim,çocuklarımızında spor yapabilmeleri için elimizden geleni yapacağız,evlatlarımızın spor aktivitelerini gerçekleştirmek için sadece halı saha değil,yanına basketbol sahası,tribün ve atıl durumda bulunan,gökçealandaki sağlık ocağı depolarının bulunduğu yerlere soyunma odaları yapmayı planlıyorum,herhangi bir aksaklık olmazsa ivedilikle bu projeleri gerçekleştirip spora gönül vermiş gökçealanlılara bu yeniliklerle buluşturmak istiyorum''dedi.
276 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim