• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Kuşadası CHP Gençlik Kolları’ndan koy temizliği etkinliği: ‘’Temiz Bir Çevre Mümkün!’’

Kuşadası CHP Gençlik Kolları, Tema Vakfı Güzelçamlı Mahalle Temsilciliği iş birliğinde Dilek Yarımadası Milli Parkı sınırlarında yer alan koylarda çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi.

Kuşadası CHP Gençlik Kolları’nın çevre duyarlılığı konusunda farkındalık yaratmak için hayata geçirdiği etkinlik, çevre sakinleri ve çevre koruma gönüllüleri tarafından takdirle karşılandı. Etkinlikle ilgili konuşan CHP Gençlik Kolları Başkanı Eren Erdem, ‘’ Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası Gençlik Kolları olarak bu önemli değere sahip çıktığımızı ve çıkacağımızı bu yolla belirtmek istedik. Deniz çöpleri sadece burada yaşayan canlıların değil hepimizin sağlığını ve hayatını tehdit ediyor. Bu sorunu sadece birlik olarak önleyebiliriz. Temiz bir çevre mümkün
Bu etkinliği gerçekleştirmemiz için bizlere kapılarını açan Dilek Yarımadası Milli Park Müdürlüğüne, sağladığı destekler için Ömer Günel’e ve İlçe Başkanımız Mehmet Gürbilek’e, aramızda yer alarak bize güç katan Tema Vakfı’na ve siz değerli genç arkadaşlarımıza teşekkür ederiz’’ dedi.


kaynak link  

Kuşadası Haber

158 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim