• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Aile Sağlığı Merkezi'ni Osman Başterzi yapacak.

Selçuk’uma vefa borcumu ödeyeceğim

Selçuk'un Osman Abisi bir abilik daha yapıyor. 14 Mayıs Mahallesi'nin en büyük sorunu Aile Sağlığı Merkezi'ni Osman Başterzi yapacak.
OSMAN BAŞTERZİ'DEN DEV HİZMET
AK Parti Selçuk Belediye Başkan A. Adayı Osman Başterzi, 14 Mayıs Mahallesi'ne Aile Sağlığı Merkezi yapmak için kolları sıvadı. Yıllardır sağlık ocağı olmayan ve vatandaşlar tarafından yoğun olarak istenen Aile Sağlığı Merkezi'ni Osman Başterzi annesi Zehra Başterzi adına yapacak. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'ne bu konuda başvuru yapan Osman Başterzi, prosedürün de sonuna yaklaştıklarının müjdesini verdi. Tüm işlemler bittikten sonra merkez binasını 6 ila 8 ay gibi kısa bir sürede bitireceğini belirten Osman Başterzi, konuyla ilgili olarak sosyal medyada paylaşım yaptı.
6 İLA 8 AYDA BİTİRİLECEK
Selçuk'a borçlu olduğunu ve vefa borcunu ödemek için bu yola çıktığını ifade eden AK Parti Selçuk Belediye Başkan A. Adayı Osman Başterzi yaptığı paylaşımda, "Bundan yaklaşık 5 ay önce siyasetle uzaktan yakından bir ilgisi olmayan bir yola çıktım. İstedim ki, 50 yıldır ekmeğini yediğim, havasını soluduğum, birbirinden değerli dostlar edindiğim Selçuk’uma vefa borcumu ödeyim. İstedim ki, rahmetli Annem Zehra Başterzi’nin adını sonsuza dek yaşatayım. Bu amaçla sağlık bakımından Selçuk’un en sıkıntılı noktası olan 14 Mayıs Mahallesi’nde annemin adını taşıyan bir Aile Sağlığı Merkezi yaptırmaya karar verdim. Şu an girişimimle ilgili yasal sürecin sonuna gelmek üzereyim. Herşey hazır. Protokol imzaladığımız İl Sağlık Müdürlüğümüz, başla dediği an başlayıp en geç 6-8 ay içinde Sağlık Ocağımızın anahtarını teslim edeceğim. Aday olsam da, olmasam da, seçilsem de seçilmesem de size söz, 14 Mayıs Mahallesi’ne Zehra Başterzi Aile Sağlığı Merkezi’ni yaptıracağım" ifadelerini kullandı.
189 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim