• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

AK PARTİ SELÇUK İLÇE BAŞKANI BAYRAKLIDAN AÇIKLAMA

Hiç kimsenin milletin sözü, kararı üzerine ilave bir söz söyleme hakkı yoktur.

Değerli Hemşerilerim
Mahalli idareler seçimlerini demokrasimize yakışır, olaysız bir şekilde tamamladık. Cumhur ittifakı olarak sahada vatandaşlarımız ile birlikte omuz omuza mücadele ettik. Heryerde kazanan Selçuk olsun dedik. Hiç kimsenin milletin sözü, kararı üzerine ilave bir söz söyleme hakkı yoktur. Milletimizin iradesine, tercihine tam anlamıyla saygı duyuyoruz.
Bizimle birlikte gece gündüz demeden çalışan teşkilat mensuplarımıza, Cumhur ittifakı nın tüm fertlerine hemşerilerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.
Bugüne kadar yaptığımız gibi kimseyi ayırt etmeden ilçemizde yaşayan her bir vatandaşımızın derdi ile dertlenecez çözmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız.
Genel seçimlerden önce söz verdiğimiz yapacağız dediğimiz, Devlet hastanesi, Şehir merkezinde iki adet spor salonu, mahallelerimize kilit taş döşeme, 19 Mayıs ortaokulu, Meslek lisesi inşaatları gibi hizmetler bildiğiniz gibi başladı. Bu hizmetleri hızlı bir şekilde bitirip vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. Bu memleketin bir evladı olarak şunu çok net ifade etmek istiyorum Yerel seçimlerde sahada hükümetimiz ile ilgili de ne söz verdiysek yapacağız. Bu şehirin daha yaşanılabilir bir kent olması için, halkımızın yaşam kalitesini arttırmak için tüm yatırımların takipçisi olacağız. İlçemiz için çalışmaya her eli sıkmaya, her gönüle dokunmaya devam edeceğiz.
Bu düşüncelerle seçim sonuçlarının ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Hemşerilerimizin iradesi ile seçilen Belediye başkanını ve meclis üyelerini tebrik ediyorum.
Ak Parti İlçe Başkanı
HAKAN BAYRAKLI
190 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim