• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

HÜSEYİN VEFA ÜLGÜR SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

SEÇİME LEKE Mİ BULAŞTI!

HÜSEYİN VEFA ÜLGÜR SESSİZLİĞİNİ BOZDU!
CHP'nin İzmir'de kazandığı 28 ilçe arasında yer alan ve 31 Mart sandıklarında en ciddi rekabetin yaşandığı yerler arasında bulunan Selçuk’ta seçim sıcak gelişmelere yaşanıyor.
CHP adayı Filiz Ceritoğlu Sengel’in 367 oy farkıyla önde tamamladığı yarışta Bağımsız aday Hüseyin Vefa Ülgür kolay kolay pes etmeye niyetli olmadığıını gösterdi.
Gerçekleşen seçimler itirazlarıda beraberinde getirdi. Binlerce vatandaş Hüseyin Vefa Ülgür’e atacağı evet oyunu son ana kadar seçim çalışmalarına dahi katılmayan başka bağımsız adaya attıklarını söyleyerek itirazda bulundu. Seçim pusulasında yaşanan karışıklık itirazı beraberinde getirdi.
Yapılan itirazınn ardından bir süre sessizliğini koruyan Ülgür, Selçuk halkını bilgilendirmek amacıyla diikkat çeken açıklamalarda bulundu.
SEÇİME  LEKE Mİ  BULAŞTI!
Yaptığı açıklamada İzmir İl seçim Kurulu, ilçe belediye başkanlık listelerinde farklı uygulamalar yapldığını öne süren Selçuk’un Bağımsız Adayı Hüseyin  Vefa Ülgür yapılan seçimlerin oy pusulasındaki düzenleme nedeni  ile halkın iradesini sakatlandığını öne sürerek  hatta  seçildiği geçici olarak ilan edilen belediye başkanını dahi şaibeli  kıldığını söyledi.
Bu nedenler ile Selçuk ilçesi seçim çevresinde belediye başkanlığı seçimlerinin yenilenmesini talep ediyorum diyen Ülgür, bu ve benzeri konular için Yüksek Seçim Kuruluna Müracaat ettiklerinde aktardı.
268 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim