• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

“Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler olarak bizler laf değil hizmet üretiyoruz.

Laf Değil, Hizmet Üretiyoruz!

Chp İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu: Laf Değil, Hizmet Üretiyoruz!
Selçuk gündeminde konuşulan belediye tarafından verilen kurslara yönelik geçmişe dönük ücretlerin tahsili ile ilgili değerlendirme yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu; Efes Selçuk Belediyesi’nin bu güne kadar verdiği tüm kursların ücretsiz olduğunu söyleyerek; “Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler olarak bizler laf değil hizmet üretiyoruz. Çünkü sosyal belediyecilik yardıma muhtaç bırakılan kitlelere yardım etmenin ötesinde dayanışmayı, dayanışmanın ötesinde bir kentte yaşayan herkesin hayatına pozitif katkılar sunmayı içermektedir. Kentimizde iktidara geldikten sonra kurslarımızın ücretsiz olarak düzenlenmesi adına belediye meclisimiz ile attığımız adım bunun en önemli göstergesidir” dedi.
Onbaşıoğlu yaptığı basın açıklamasında ayrıca belediye tarafından Efes Selçuk’ta eğitime verilen destek ile ilgili veriler paylaştı.
Son günlerde ilçe kamuoyunda 2019 yılında Belediye bünyesinde verilen kursların ücretsiz olduğu, ancak son günlerde kendilerine ödeme emri gönderildiği yönündeki paylaşımlara istinaden sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayı paylaşan CHP İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu; “2019 yılının Mart ayında gerçekleşen yerel seçimlerde kentimiz yeniden Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliği ile tanışmıştır.
Partimiz tarafından yönetimin devralınmasından kısa bir süre sonra Belediye Başkanımız Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel’in başkanlığında toplanan ve belediye meclisimize gelen konu Encümene gönderilerek alınan kararla, ‘belediye bünyesinde düzenlenecek tüm kültür sanat kurslarının ücretsiz olarak düzenlenmesine’ karar verilmiştir. Dönemin belediye meclisinden çıkan bu karar Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal ve halktan yana olan belediyecilik anlayışının bir göstergesidir” dedi.

kaynak

selcuk.efes.haber 

29 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim