• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

TOKİ Konut Projelerinden Selçuk Halkına Müjdeli Haber

En az 3 yıldır Selçuk’ta ikamet eden, dar gelirli, dezavantajlı ve yasal önceliğe sahip vatandaşlar

TOKİ Konut Projelerinden Selçuk Halkına Müjdeli Haber
Selçuk Ak Parti İlçe Başkanı Hakan Bayraklı, Selçuk Zafer Mahallesi’nde TOKİ tarafından inşa edilen 1. ve 2. etap konut projelerindeki 268 adet bitmiş, ancak sahibi olmayan konutun, doğrudan Selçuklu hemşehrilere satışı için karar alındığını duyurdu.
Bayraklı, en az 3 yıldır Selçuk’ta ikamet eden, dar gelirli, dezavantajlı ve yasal önceliğe sahip vatandaşlar ile 20-30 yaş arasındaki gençlerin konut sahibi olabilmesi amacıyla yürütülen çalışmaların olumlu sonuçlandığını belirtti. Bu gruplar için aylardır süren mücadelenin sonunda TOKİ, talepleri kabul etti.
Bayraklı, sürece destek veren başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Murat Kurum, TOKİ Başkanı Sn. M. Levent Sungur, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Hamza Dağ, milletvekilleri ve İzmir İl Başkanı Sn. Bilal Saygılı’ya teşekkür etti. Ayrıca, TOKİ Başkanı Sungur’un teknik çalışmaların başlatılması yönünde talimat verdiğini de açıkladı.
Zafer Mahallesi TOKİ konut projesinin sadece bir inşaat projesi olmadığını, aynı zamanda sosyal, ekonomik ve çevresel sürdürülebilirliği hedefleyen bir vizyonu temsil ettiğini belirten Bayraklı, bu önemli gelişmenin Selçuk halkı için hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Selçuk’a yapılan yatırımların devam edeceğini vurgulayan Bayraklı, vatandaşların taleplerini dikkate alarak çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.
1 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim