• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanı Fırat Çakıroğlu, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Fırat Çakıroğlu için İzmir ve bütün Türkiye ayağa kalktı.

ülkü ocakları ege üniversitesi teşkilat başkanı fırat yılmaz çakıroğlu, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Fırat yılmaz  çakıroğlu için İzmir ve bütün Türkiye ayağa kalktı. Çakıroğlu, ikindi vakti Bayraklı Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından tekbir ve dualarla Bornova Pınarbaşı Mezarlığı’nda Hakk’a uğurlandı.
ÜLKÜ Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, devletin yetkili organlarını üniversitelerde ve şehirlerde yuvalanan bölücü yapılanmalarla ilgili defalarca uyardıklarını ve göreve davet ettiklerini, ancak hiçbir önlem alınmadığını söyledi. Kılavuz, “Bu kahpe saldırının derhal aydınlatılması, bedbaht faillerinin hemen bulunması gerekmektedir. Ülkücüler için bıçak kemiğe dayanmış, içimizin kanlarını akıttığımız bardak ise taşmıştır” dedi.
OKTAY VURAL KÜRSÜDE DAHA FAZLA KONUŞAMADI
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Ege Üniversitesi’nde öldürülen ülkücü öğrenci lideri Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun kendisini bir kaç defa arayıp okuldaki gerginliği bildirdiğini, tedbir alınmasını istediği halde aldırış edilmediğini söylerken gözleri doldu.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile ilgili TBMM Genel Kurulu’nda konuştuğu sırada duygulandı, gözleri doldu.
kaynak:www.selcukhaber.com

729 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim