• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Kadına şiddetin arttığı son günlerde muhteşem performans ile “Kadınlık Bizde kalsın” adlı oyunla sahne alan Tiyatro Baytekin oyuncuları sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

Başkan Bakıcı tiyatrocu gençleri yalnız bırakmadı

Kadına şiddetin arttığı son günlerde muhteşem performans ile “Kadınlık Bizde kalsın” adlı oyunla sahne alan Tiyatro Baytekin oyuncuları sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı. Selçuklular’ın tamamen doldurduğu Efes Tiyatro Salonu’nda izleyiciler arasında Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da yerini aldı. Tüm oyuncuları başarılı performanslarından dolayı tebrik eden Başkan Bakıcı, belediye olarak tiyatroya ve sanata olan desteğin devam edeceğini söyledi.

Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonunda yoğun katılımın olduğu gecede Tiyatro Baytekin oyuncularının sergilediği Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı “Kadınlık Bizde Kalsın” adlı oyun sanatseverler tarafından oldukça beğeni topladı. Tiyatro gösterisineSelçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel, Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güller ile çok sayıda sanatsever katıldı.

İlk olarak Mersin'de vahşice öldürülen Özgecan Aslan başta olmak üzere şiddete maruz kalan tüm kadınlar için kısa bir bölüm canlandıran Tiyatro Baytekin oyuncuları daha sonra “Kadınlık Bizde kalsın” oyunu oldukça başarılı bir performansla sergilediler. Yönetmenliğini Erol Namdar’ınyaptığı oyunda birçok Selçuklu genç yer aldı.

Oyunu dikkatle izleyen ve sahneye çıkarak başta genç yönetmen Erol Namdar olmak üzere tüm oyuncuları tebrik edenSelçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, gençlere çiçek vererek belediye olarak sanata ve tiyatroya desteklerinin devam edeceğini kaydetti. 



276 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim