• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

artililer teşkilatın içinden birinin aday olmasından dolayı memnuniyetlerini belirtirken, Milletvekili aday adayı Hüsnü Gürhan Seçkiner seçilmesi halinde bölge halkının sesi olacağını söyledi.

MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hüsnü Gürhan Seçkiner Selçuk İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Seçkiner’in ziyaretinde çok sayıda partili hazır bulundu. Partililer teşkilatın içinden birinin aday olmasından dolayı memnuniyetlerini belirtirken, Milletvekili aday adayı Hüsnü Gürhan Seçkiner seçilmesi halinde bölge halkının sesi olacağını söyledi.

MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hüsnü Gürhan Seçkiner’in Selçuk ziyaretinde bir konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Levent Görür; ” Aday adaylarının kaliteli ve değerli isimlerden oluştuğunu belirterek, tüm aday adaylarına başarılar diledi. Türkiye’nin zor ve karanlık günler yaşadığını savunan Levent Görür, İzmir’in MHP’ye ihtiyacı olduğunu belirterek, “Devlet bölünme aşamasına gelmiş. Teröre verilen tavizler ne yazık ki tavan yapmış durumda. Ekonomi çökmüş durumda. Vatandaş pazara alış-verişe çıkamaz olmuş. Her gün bir işyeri kapanır olmuş. Ülke genelinde partimize olan teveccüh her geçen gün artıyor. Bu MHP’nin iktidara yürüyeceğinin, ayak seslerinin işaretidir” dedi.
KAYNAK www.selcukhaber.com



667 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim