• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

İzmir’e bağlı Selçuk İlçesi sınırlarında kalan Çamlık Köyünü uzun süredir teslim alan hırsız korkusu, Kuşadası polisini sayesinde sona erdi. Ç

İzmir’e bağlı Selçuk İlçesi sınırlarında kalan Çamlık Köyünü uzun süredir teslim alan hırsız korkusu, Kuşadası polisini sayesinde sona erdi. Çamlık Köyünü soyup soğana çeviren hırsızlık çetesi, Ege Mahallesinde kaldıkları eve , Kuşadası polisinin düzenlediği operasyonda kıskıvrak yakalandı. Çamlıklı köylüler, Kuşadası Emniyetine yaptıkları özel teşekkür ziyaretinde; köyde bayram havası estiğini ve sonunda huzurlu şekilde uyuyabildiklerini söylediler.

Köyü adeta teslim alan ve büyük korku yaratan hırsızlık olaylarının yaklaşık dört ay önce başladığı, hırsızlardan birinin Çamlık köyünden olduğu ve soyulacak evleri de bu şahsın belirlediği, soygun için özellikle yaşlı kadınlara ait evlerin seçildiği öğrenildi. Köyde adeta terör estiren hırsızlar, özellikle zeytin yağı, bakır kapkacaklar ve ağaç kesme makinası gibi hemen paraya çevrilebilecek malları çaldı. Aylarca hırsız korkusuyla yaşayan köylüler defalarce Selçuk Jandarma Karakoluna başvurdukları halde, hırsızların yakalanması konusunda hiçbir sonuç elde edilemedi.

Öte yandan 28 Şubat tarihinde Çamlık köyü yakınlarında, Aydın yolu üzerindeki bir depoda gerçekleşen hırsızlık olayında 1 adet elektrikli, 1 adet benzinli ağaç kesme makinası, bakır kapkacaklar ve 240 kilogram zeytinyağı çalındı. Deposu Kuşadası sınırları içerisinde kalan vatandaş ise Kuşadası polisini arayarak hırsızlık olayını bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen Kuşadası polisi yaptığı araştırmada Çamlık Köyünde yaşanan seri hırsızlık olaylarını öğrendi.

Bu doğrultuda çalışmalarını yoğunlaştıran Kuşadası polisi, yürütülen titiz çalışma sonunda dört hırsızın kimliğini tespit etti. K.K, Ş.S, F.Ç ve E. B isimli zanlıların Ege Mahallesindeki bir evde kaldığını öğrenen Kuşadası Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, gerçekleştirdikleri operasyonda dört hırsızı kıskıvrak yakaldı. Yapılan ilk sorgularında hırsızlık yaptıklarını kabul ettikleri öğrenilen zanlıların, Çamlık Köyünde gerçekleşen çok sayıda soygunun zanlıları oldukları anlaşıldı. Çaldıkları malları sattıklarını da itiraf ettikleri belirtilen hırsızlık çetesi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada hrısızlık çetesinin yakalanmasıyla rahat bir nefes alan Çamlık Köyü sakinleri, Kuşadası Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Daha önce köyde kapılarını dahi kilitlemediklerini belirten köylüler, hırsızlık olayları başladığından beri büyük korku yaşadıklarını vurgulayarak, hırsızlık çetesini yakalayan Kuşadası Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.

kaynak www.kusadasisonnokta.com



966 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim