• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

"yeni bir günde, yeni diriliş destanı yazmak için beraberiz. Türk'ün bahar bayramında yeniden doğuş, yeniden milli doğruluş amacıyla biriz ve birlikteyiz"

Bahçeli: Nevruz seslenişimiz İmralı'dan duyulacak, 17-25 rumuzlu şahsın uykularını kaçıracaktır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 11. Olağan Büyük Kurultayı “Bizimle Yürü Türkiye” sloganıyla Ankara’da başladı. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin ‘iki bayram bir arada olsun’ teklifi ile 21 Mart Nevruz gününe denk getirilen kurultay, Arena Spor Salonu’nda şenlik havasında gerçekleştiriliyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin saat 11.05 itibariyle salona girmesiyle büyük bir coşku yaşandı. "Bahçeli Nevruz ateşini yakmaya geliyor" anonsuyla birlikte salonda sloganlar atıldı.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

MHP Lideri Devlet Bahçeli, konuşmasının hemen başında Kongre'nin hedefini de iki kelime ile ortaya koydu; "kucaklaşma" ve "kararlılık gösterme..." MHP Lideri "kucaklaşmak ve kararlılığımızı göstermek için buradayız" dedi. Ankara'dan "ebedi Başkent" olarak bahseden Bahçeli, Kongre'nin nevruz günü yapılmasını ise, "yeni bir günde, yeni diriliş destanı yazmak için beraberiz. Türk'ün bahar bayramında yeniden doğuş, yeniden milli doğruluş amacıyla biriz ve birlikteyiz" dedi. 

'Asenalarım' dedi, salon coştu

Bahçeli konuşmasına, "Mazisi kahramanlıklarla bezenmiş büyük Türk milleti" sözüyle başladı. Kongre salonundaki partililere ise "Türk-İslam ülküsünün yılmaz bekçisi fedakar ülküdaşlarım" diye seslendi.  Ancak asıl coşku, Bahçeli'nin salondaki kadınlara seslenmesi ile yaşandı. Bahçeli, "asenalarım" dediğinde, salonda daha önce hiç olmayan coşkuyla alkışlar ve çığlıklar geldi.

'AKP'li yılları silmek için...'

Bahçeli konuşmasında, partililere "AKP'li yılları silmek için hazırsınız" diye seslendi. En sert mesajlarından biri ise şu oldu; "vatanı ablukaya alan insan surietlerine tahammülsüzsünüz. Kalplere kızgın hançer gibi saplanan AKP'li yılları silmek için buradasınız..."
kaynak gundemotuzbes.com



468 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim